Μεγάλο μέρος του προσωπικού του Windsor Castle βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό

18:32 21/2/2022 - Πηγή: iPop

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει κορονοϊό, όπως έγινε γνωστό επίσημα απ’ το Παλάτι, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα, που μοιάζουν με κρυολόγημα.

Φυσικά, η 95χρονη Μονάρχης θα συνεχίσει να παρακολουθείται απ’ τους γιατρούς, όμως, αναμένεται να εξακολουθήσει να κάνει τις ελαφριές υποχρεώσεις που έχει.

Καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε απομόνωση, αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν πολλά θετικά κρούσματα γύρω της. Συγκεκριμένα, αρκετά μέλη του βασιλικού νοικοκυριού που εργάζονται στο Windsor Castle έχουν επίσης βρεθεί θετικά στον κορονοϊό.

Η

διάγνωση της Μονάρχης έρχεται αφότου ο γιος της, Πρίγκιπας Κάρολος, και η σύζυγός του, Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορονοϊό. Η Βασίλισσα συναντήθηκε για τελευταία φορά με τον Κάρολο στις 8 Φεβρουαρίου, δύο ημέρες πριν λάβει τη διάγνωσή του.

Η Βασίλισσα είχε κάνει χωρίς μάσκα μια προσωπική συνάντηση στο Windsor Castle στις 16 Φεβρουαρίου με τον απερχόμενο Γραμματέα Υπηρεσιών Άμυνας James Macleod και τον Υποστράτηγο Eldon Millar, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, χρησιμοποίησε ένα μπαστούνι και ειρωνεύτηκε: «Λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε, δεν μπορώ να κουνηθώ».

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Η Βασίλισσα είναι πλήρως εμβολιασμένη και ζει στο κάστρο του Windsor από την έναρξη της πανδημίας. Όποιος μπαίνει στο κάστρο για να δει τη Βασίλισσα κάνει τεστ COVID.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ συμπληρώνει 70 χρόνια στον θρόνο και δηλώνει πως θέλει η Καμίλα να γίνει η επόμενη Βασίλισσα!

Το προσωπικό στο Windsor Castle ελέγχεται επίσης τακτικά για COVID. Άνθρωπος κοντά στο βασιλικό περιβάλλον είπε στο PEOPLE τον Δεκέμβριο ότι οι υπάλληλοι της «φούσκας» που βρίσκονται με τη Βασίλισσα κατά τον COVID θεωρούν ότι είναι «ένα χαρούμενο μέρος».

Όσοι βρίσκονται σε αυτό εκτιμούν τη θέση τους. Είναι ένα στήριγμα για τη Βασίλισσα και άνθρωποι με τους οποίους μπορεί να γελάσει και να μιλήσει για τα θέματα της ημέρας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μεγάλο μέρος του προσωπικού του Windsor Castle βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα