Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για το πώς ένιωσε βλέποντας ξανά τον εαυτό της στην τηλεόραση 15 χρόνια μετά

11:26 21/2/2022 - Πηγή: iPop

Με απόλυτη ειλικρίνεια, η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στο Happy Day για την πρώτη της αντίδραση όταν είδε τον εαυτό της στην τηλεόραση ξανά, μετά από 15 χρόνια.

Η σπουδαία ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, δεν δίστασε να πει πως σοκαρίστηκε αρχικά όταν αντίκρισε τον εαυτό της στην τηλεόραση, έπειτα από απουσία 15 ετών, ενώ όπως είπε στη

συνέχεια σκέφτηκε ότι πρέπει να είναι έτσι γιατί παίζει την Καλλιόπη.

Υπήρξα πολύ ωραία, τώρα είμαι μια γυναίκα που κρατάει απ’ τη μια τη μεστότητα και από την άλλη τον απόηχο αυτής της ομορφιάς που δεν φεύγει. Στην αρχή όταν είδα τον εαυτό μου – γιατί είχα 15 χρόνια να κάνω τηλεόραση- έπαθα σοκ και είπα “Πώς είσαι έτσι; Εσύ είσαι;”. Αλλά είπα “την Καλλιόπη παίζεις και έτσι πρέπει να είσαι

Όσον αφορά τον ρόλο της, δήλωσε πως ήταν σίγουρη όταν είπε το “ναι” γιατί δεν θα είναι ωραιοποιημένος. «Με ρωτάνε πολλές φορές γιατί δεν χτενίζω τα μαλλιά μου. Ποια μάνα, ποια γυναίκα που της συμβαίνει όλος αυτός ο χείμαρρος των δεινών κάθεται στον καθρέφτη και “φιοφιορίζεται” όπως θα έλεγα στα κρητικά;».

Συνέχισε λέγοντας πως φροντίζει πολύ την Καλλιόπη και αναδύονται μνήμες της οικογένειάς της, ενώ πρόσθεσε ότι αυτοσχεδιάζει πολύ στον Σασμό. «Η μαμά μου δεν ήταν καπετάνισσα, τσαούσα. Η γιαγιά μου έλυσε μια βεντέτα γιατί ήταν καπετάνισσα».

Η απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς βυθίζει τον Αστέρη σε θλίψη – Η αποκάλυψη που θα συγκλονίσει τον Άγγελο

Μαρία Τζομπανάκη: «Θέλω να δω πώς θα είναι η συνέχεια της Καλλιόπης»

«Η Καλλιόπη δεν έχει ενοχές, πιστεύει ότι  όλα τα κάνει σωστά. Θέλει να σπρώξει τα παιδιά της στην ευτυχία.

Περιμένω να δω πώς θα διαχειριστούν οι σεναριογράφοι τη συνέχεια της Καλλιόπης. Γιατί είναι σκληρή αλλά δεν είναι άδικη. Για μένα φταίει η γιαγιά που δεν παρέδωσε το γράμμα.

Το είπα από την αρχή, η Καλλιόπη δεν ερωτεύεται. Η χήρα που θα αποφασίσει να κλείσει τη ζωή της θα φοράει πάντα μαντίλι και μανίκι έξω».

H Ευγενία Σαμαρά μιλά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, το #Metoo και δίνει spoiler για τον Σασμό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για το πώς ένιωσε βλέποντας ξανά τον εαυτό της στην τηλεόραση 15 χρόνια μετά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Τζομπανάκη,maria tzobanaki