Με ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες μπαίνει ο Φλεβάρης

07:11 1/2/2016 - Πηγή: iPop

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός σ’ ολόκληρη τη χώρα την πρώτη μέρα του Φλεβάρη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έως 20 βαθμούς Κελσίου σ’ όλη την Ελλάδα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

θα υπάρχει ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Το θερμόμετρο θα αγγίξει από τους 7 έως 17 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις. Στο Θρακικό δυτικοί ασθενείς άνεμοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Στη Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και στα νησιά του βορείου Ιονίου θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με μεμονωμένες ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες το πρωί και το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς.

Στην Πρέβεζα, την Πάτρα και τον Πύργο παροδικές νεφώσεις με ασθενείς σύντομες βροχές. Στο Ιόνιο δυτικοί- βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι τα 5 μποφόρ.

Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με ηλιοφάνεια. Περιορισμένη ορατότητα το πρωί και το βράδυ. Η θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Το θερμόμετρο από 10 έως 20 βαθμούς και οι άνεμοι δυτικοί στα 3 με 5 μποφόρ.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίουπαροδικές νεφώσεις και ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι δυτικοί και βορειοδυτικοί μέχρι τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, τη κεντρική και Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς.

The post Με ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες μπαίνει ο Φλεβάρης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα