Μαζεύουν υπογραφές στη Βενεζουέλα για να διώξουν τον Μαδούρο

10:10 3/5/2016 - Πηγή: iPop

Υπογραφές με στόχο την αποπομπή του Μαδούρο κατέθεσε ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης. Οι εν λόγω υπογραφές οι οποίες φτάνουν τα 2 εκατομμύρια στόχο έχουν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος έτσι ώστε να αποπεμφθεί ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Οι υπογραφές κατατέθηκαν την Δευτέρα στις εκλογικές αρχές από την αντιπολίτευση και δηλώνουν τη δυσφορία των πολιτών στο πρόσωπό του

Μαδούρο που αυξάνεται συνεχώς μπροστά στην οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα.

Ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης που ονομάζεται «Τραπέζι της Δημοκρατικής Ενότητας» κατέθεσε τις υπογραφές στο Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο όπως τόνισε σε ανάρτηση του στα social media o Χεσούς Τορεάλμπα ο οποίος είναι ο γενικός γραμματέας του συνασπισμού.

Να σημειωθεί πως για να συγκεντρωθούν οι υπογραφές χρειάστηκαν λιγότερο από δύο μήνες.

Ο Ενρίκε Καπρίλες ο οποίος είναι ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης έκανε λόγο για σύντομη επιτυχία επισημαίνοντας πως «συνιστά πιθανόν ένα παγκόσμιο ρεκόρ» ενώ επίσης τόνισε:

Πρόκειται επιπλέον για μία επίδειξη ισχύος ότι εμείς, οι πολίτες της Βενεζουέλας, επιλέγουμε τη συνταγματική, δημοκρατική, ειρηνική οδό. Θέλουμε να αποφασίζουμε με την φωνή μας, την ψήφο μας, για το μέλλον αυτής της χώρας

The post Μαζεύουν υπογραφές στη Βενεζουέλα για να διώξουν τον Μαδούρο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα