Μάθε τα πάντα για τα πουλιά του έρωτα!

11:32 4/11/2014 - Πηγή: iPop

Θέλεις να πάρεις ένα μικρό pet στον σύντροφο σου και δεν ξέρεις τι να πάρεις. Σκέφτεσαι κάποιο σκυλάκι ή γάτα αλλά πολλές οι ευθύνες…Μετά σκέφτεσαι κάτι σε κουνέλι ή κάποιο άλλο τρωκτικό. Από την άλλη δεν ξέρεις αν θα του/της ταιριάζει ένα τέτοιο κατοικίδιο.Οπότε η καλύτερη λύση είναι να κάνεις δώρο στον έρωτα σου, τα πουλιά του έρωτα ή αλλιώς lovebirds.

Ta lovebirds είναι τα πιο όμορφα και χαριτωμένα πουλάκια της οικογένειας των παπαγάλων. Είναι μικρά σε μέγεθος και ιδιαίτερα κοινωνικά. Η χώρα προέλευσης είναι η Αφρική. Ζώντας σε επικίνδυνο και σκληρό περιβάλλον είναι πολύ ανθεκτικά και κατάλληλα για ζήσουν σε ένα κλουβί!

Τι πρέπει να ξέρεις για τα lovebirdsΌπως λέει και το όνομα τους τα lovebirds είναι πολύ αγαπησιάρικα!Θα συνδεθούν με τον σύντροφο τους και τον αγαπούν για πάντα. Αν πάρεις μόνο ένα, τότε θα πρέπει να του δώσεις πολύ αγάπη και αφοσίωση για να μην μαραζώσει!Αν τελικά αποφασίσεις να αγοράσεις 2 τότε θα χρειαστείς ένα αρκετά μεγάλο κλουβί ώστε να μπορεί να πετάει από τη μια άκρη στην άλλη. Επίσης θα χρειαστεί μια ποτίστρα και σπόρους φαγητού που θα βρεις σε pet shop. Τα lovebirds είναι αρκετά δραστήρια και καλό θα ήταν να έχουν παιχνίδια για να απασχολούνται όπως κουδουνάκια, σκάλες, καθρεφτάκια και άλλα ξύλινα παιχνίδια.Τα lovebirds λόγω της κοινωνικότητας είναι εύκολο να εκπαιδευτούν. Βέβαια πρέπει να είναι σε νεαρή ηλικία. Για να αναπτύξεις σχέσεις με το lovebird πρέπει να απασχολήσε καθημερινά μαζί του.Μπορείς να ξεκινήσεις με να του μιλάς απαλά και να κάνεις ήρεμες κινήσεις. Το άλφα και το ωμέγα στην εξημέρωση είναι τροφή. Με ένα σπόρο μπορείς να το δελεάσεις για να έρθει κοντά στο χέρι σου. Βέβαια για να σε εμπιστευτεί και να είναι άνετο θα περάσει πολύ καιρός. Δυστυχώς τα lovebirds δεν είναι και πολύ «ομιλητικά» οπότε μην προσπαθήσεις να του μάθεις κάποια λέξη!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Μάθε τα πάντα για τα πουλιά του έρωτα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα