Μάθε πρώτος όλες τις σεισμικές δονήσεις

18:21 20/11/2014 - Πηγή: iPop

Τις τελευταίες μέρες όλη η χώρα χορεύει με τις σεισμικές δονήσεις να κάνουν αισθητή την παρουσία τους! Όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με το θέμα και εσύ θέλεις να είσαι ενημερωμένος για τους σεισμούς και τα ρίχτερ αλλά δεν προλαβαίνεις επειδή είσαι στη δουλειά!

Μάντεψε, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές για το smartphone σου που σε ενημερώνουν για τις σεισμικές δονήσεις, το επίκεντρο του σεισμού, την ένταση του και όλα όσα σε ενδιαφέρουν!

Θα σου παρουσιάσουμε μερικές

για να επιλέξεις!

Σεισμοί –Ελληνική, κόστος 0.89euro

Κατεβάζεις την εφαρμογή και από εκεί και πέρα γίνονται τα πάντα αυτόματα, κάθε φορά που μία σεισμική δόνηση λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα σου εμφανίζεται σε notification, ενώ σου βγάζει ολόκληρη λίστα με όλες τις σεισμικές δονήσεις με την ακριβή ώρα που έγινε ο σεισμός, το επίκεντρο, το εστιακό βάθος και τα ρίχτερ. Στα υπέρ της εφαρμογής είναι ότι σου χρωματίζει τα ρίχτερ με πράσινο, κίτρινο και κόκκινο χρώμα αναλόγως την ένταση του σεισμού και την επικινδυνότητα του. Επιπλέον, δείχνει και σε χάρτη το επίκεντρο του σεισμού και σου επιτρέπει να μοιραστείς και στα social networks σου τις πληροφορίες!

Earthquake- κόστος δωρεάν

Η συγκεκριμένη εφαρμογή σου δείχνει τις σεισμικές δονήσεις σ όλο τον κόσμο! Επιλέγεις αν ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για μία χώρα ή όλο τον πλανήτη και ανάλογα σου δείχνει που «χορεύουν». Σου βγάζει ολόκληρη λίστα με όλες τις σεισμικές δονήσεις με την ακριβή ώρα που έγινε ο σεισμός, το επίκεντρο, το εστιακό βάθος και τα ρίχτερ. Επιπλέον, δείχνει και σε χάρτη το επίκεντρο του σεισμού και σου δίνει δυνατότητα αν θέλεις να βλέπεις όλες τις σεισμικές δονήσεις ή μόνο όσες είναι πάνω από 4 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ!

Wake up! Earthquake –κόστος 1.99$

Αν και εσύ «ξενέρωσες» που δεν κατάλαβες τον τελευταίο σεισμό, αυτή η εφαρμογή είναι για σένα! Το συγκεκριμένο app σε ενημερώνει με συναγερμό για τη σεισμική δόνηση και σου δείχνει που ήταν το επίκεντρο και την ένταση του σεισμού! Παράλληλα με τον ήχο, σου εμφανίζει μήνυμα στην οθόνη της συσκευής σου και ταυτόχρονα ανάβει το flash LED το οποίο αναβοσβήνει.

The post Μάθε πρώτος όλες τις σεισμικές δονήσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα