Μάθε όλα τα μυστικά του DIY στην Χειροτέχνικα!

16:00 31/10/2014 - Πηγή: iPop

Κάθε μέρα σου προτείνουμε να κάνεις διάφορες DIY κατασκευές, ξέρεις όμως όλα τα μυστικά του DIY; Αν όχι, δεν έχεις παρά να πας στην έκθεση Χειροτέχνικα και να τα ανακαλύψεις αλλά και να προμηθευτείς με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά ώστε να γεμίσεις τον χώρο σου με τις δικές σου κατασκευές!

Αν είσαι λάτρης του crafting και του Do It Yourself, είναι η ευκαιρία σου να αγοράσεις υλικά και εργαλεία, να μάθεις νέες τεχνικές, να παρακολουθήσεις τα ειδικά σεμινάρια που διοργανώνουν στο πλαίσιο της Χειροτέχνικα

και γενικά να ανταλλάξεις ιδέες και να επικοινωνήσεις δημιουργικά με την κοινότητα των crafters.

Είδη ραπτικής, πλεξίματος και κεντήματος, υλικά για κεριά και σαπούνια, υλικά για κόσμημα, είδη hobby, εργαλεία, κηπουρική, ντεκουπάζ, scrapbooking, διακοσμητικά, υλικά συσκευασίας, ραπτομηχανές, ειδικό εξοπλισμό και εργαλεία, αλλά και βιβλία, μαθήματα και σχολές είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που θα βρουν και φέτος στέγη στη Χειροτέχνικα 2014, στη δεύτερη στάση του ταξιδιού της, στην Αθήνα.

Σε περίπτωση όμως που δεν μπορέσεις να παραβρεθείς στην έκθεση, μπορείς να παρακολουθήσεις online όλες τις παρουσιάσεις οι οποίες θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω livestreaming και θα μαγνητοσκοπηθούν, ενώ μετά το τέλος της Χειροτέχνικα θα δημοσιευτούν στο κανάλι της Χειροτέχνικα στο YouTube.

Το highlights της φετινής διοργάνωσης:

Yarnbombing στη Χειροτέχνικα ή αλλιώς η νέα τέχνη του δρόμου, όπου στόχος είναι ο βομβαρδισμός του αστικού τοπίου με χρώμα, με τους yarnbombers να «ντύνουν» διάφορα σημεία της πόλης με εργόχειρα, συνήθως πλεκτά. Φέτος, οι επισκέπτες της Χειροτέχνικα θα έχουν την ευκαιρία να ντύσουν με πολύχρωμα πλεκτά την υποδοχή της έκθεσης, στο περιστήλιο του ΣΕΦ, όπου και διεξάγεται η διοργάνωση!

Στη συνέχεια, τα έργα που θα προκύψουν θα συναρμολογηθούν και θα καταλήξουν στο Σωματείο Αργώ.

Μετά την Αθήνα, η Χειροτέχνικα θα βρεθεί και στην Κρήτη στις 22/11 και 23/11 στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης!

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείς να μπεις εδώ!

The post Μάθε όλα τα μυστικά του DIY στην Χειροτέχνικα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα