Μαλλιά που ηλεκτρίζονται και σε εκνευρίζουν; Ξέρουμε πως θα σωθείς

11:18 25/1/2017 - Πηγή: iPop

Υποφέρεις! Τα μαλλιά σου ηλεκτρίζονται συνεχώς και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να τα δαμάσεις; Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ και υποσχόμαστε να σε βοηθήσουμε. Θα σου δώσουμε τις συμβουλές μας και θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε τα μαλλιά σου να μην ηλεκτρίζονται πια.

Τι θα πρέπει να κάνεις για να σταματήσουν τα μαλλιά σου να ηλεκτρίζονται;Αποχαιρέτησε τις πλαστικές βούρτσες: Μπορεί τα μαλλιά σου να ηλεκτρίζονται λόγο της βούρτσας που χρησιμοποιείς και είναι πλαστική. Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις μια
βούρτσα
ξύλινη με φυσικές τρίχες. Κάνε το και μπορεί να βοηθήσει. Οι φυσικές τρίχες της βούρτσας θα αποτρέψουν τα φριζάρισμα και θα κάνουν τα μαλλιά σου πιο απαλά και λαμπερά.
Άσε τα στεγνώσουν μόνο τους: Μπορεί η θερμότητα α ευθύνεται για το φριζάρισμα καθώς πολλές φορές προκαλεί στατικό ηλεκτρισμό. Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν μόνο τους για να δεις αν θα σε βοηθήσει.
Χρησιμοποίησε ειδικά προϊόντα: Στο εμπόριο θα βρεις προϊόντα που είναι ειδικά για μαλλιά που ηλεκτρίζονται. Χρησιμοποίησε τα κάτι ξέρουν οι ειδικοί οι οποίοι τα συνιστούν.Σημείωση!

Αν δεις πως ότι κι αν κάνεις τα μαλλιά σου συνεχίζουν να ηλεκτρίζονται καλό θα ήταν να επισκεφτείς κάποιον γιατρό γιατί μπορεί να αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τις ορμόνες σου.

The post Μαλλιά που ηλεκτρίζονται και σε εκνευρίζουν; Ξέρουμε πως θα σωθείς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαλλιά, Ξέρουμε,mallia, xeroume