Το “Alpha Παντού” έκανε πρεμιέρα στη θέση της Μελέτη. Όσα ειπώθηκαν στην έναρξη της εκπομπής

12:32 2/11/2020 - Πηγή: iPop

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για την Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και την κόντρα της με τον Μάνεση, όμως πλέον η αποχώρηση της παρουσιάστριας είναι οριστική. Ποια βρέθηκε τελικά στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη το πρωί της Δευτέρας;

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη

από την πρωινή ζώνη του Alpha και σήμερα το πρωί, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, μια άλλη γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη. Ο λόγος για την Μαρία Νικόλτσιου, η οποία καλημέρισε το κοινό με την εκπομπή «ALPHA Παντού», έχοντας στο πλευρό της τη Βίκυ Χατζή και τον Πέτρο Καρσιώτη.

Η εκπομπή αυτή θα προβάλλεται πλέον στη θέση εκείνης της Ελεονώρας, “Ώρα για Μελέτη”, και οι αντικαταστάτες της Μελέτη είπαν κιόλας την πρώτη τους τηλεοπτική «καλημέρα» στο κοινό, στις 11 το πρωί της Δευτέρας.

Τι σημείωσε χαρακτηριστικά στην έναρξη της νέας εκπομπής, η Μαρία Νικόλτσιου;

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε μέχρι και τη 1 για να δούμε μαζί τα σπουδαιότερα θέματα της ειδησεογραφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο.

«Μείνετε στο ALPHA Παντού, κυρίες και κύριοι, θα δούμε τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, τα ρεπορτάζ της καθημερινότητας, νέους που καινοτομούν σε όλους τους τόμεις και βεβαίως θέματα για όλη την οικογένεια» τόνισε με τη σειρά της η Βίκυ Χαντζή, ενώ ο Πέτρος Καρσιώτης είπε στο τέλος «Αλλά και ιστορίες που θα μας φτιάξουν τη διάθεση στο ALPHA Παντού, κυρίες και κύριοι, πάμε να ξεκινήσουμε».

Δες όλα όσα έγιναν στην έναρξη της εκπομπής:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το “Alpha Παντού” έκανε πρεμιέρα στη θέση της Μελέτη. Όσα ειπώθηκαν στην έναρξη της εκπομπής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα