Μάγδα Φύσσα: Δεν δικάζεται κανείς άλλος όπως δικαζόμαστε εμείς

08:55 22/2/2016 - Πηγή: iPop

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της αποφυλάκισης του Γιώργου Ρουπακιά λόγω συμπλήρωσης του ανωτάτου ορίου προφυλάκισης, η Μάγδα Φύσσα ξεσπά και δηλώνει «δεν δικάζεται κανείς άλλος όπως δικαζόμαστε εμείς».

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα λέει πως η απόφαση για αποφυλάκιση δεν τους έφερε προ εκπλήξεως: «Για εμάς ήταν αναμενόμενο. Όμως κάτι πρέπει να γίνει για να συνεχιστεί η δίκη και να είναι όλοι οι κατηγορούμενοι εκεί, γιατί μέχρι τώρα όποιος θέλει έρχεται. Θέλουμε να τιμωρηθούν οι δράστες».

Σ’ άλλο σημείο όμως ξεσπά και τονίζει πως «ξεσκίστηκε η καρδιά μας για άλλη

μία φορά. Δεν δικάζεται κανείς άλλος όπως δικαζόμαστε εμείς. Ο πόνος δεν σταματάει ούτε στιγμή, ούτε η απώλεια».

Σε άλλες δηλώσεις της η μητέρα του Παύλου Φύσσα σημειώνει:

«Εμάς μας σκότωσαν, αλλά κάθε μέρα μας χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι. Είμαστε εμείς οι γονείς αλλά ξοπίσω υπάρχει μια ουρά που έρχεται μαζί μας και ταλαιπωρείται και πονάει και υποφέρει και τρώει τις σάρκες της γιατί βλέπουμε όλους εκεί μέσα, βλέπουμε το κτήνος αυτό το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι’ αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει, τους κατηγορούμενους τους περισσότερους να μην εμφανίζονται στο δικαστήριο, τους ίδιους τους δικηγόρους τους να είναι προκλητικοί».

Ο συνήγορος της οικογένειας είπε σχετικά με την απόφαση για αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά:

Η έκδοση του βουλεύματος θα έπρεπε να αποτελέσει το έναυσμα στα συλλογικά όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου, ώστε να δοθεί η άδεια για να συνεχιστεί αυτή η ποινική διαδικασία, η οποία είναι μείζονος ενδιαφέροντος για όλους

Ποιοι είναι οι περιοριστικοί όροι οι οποίοι θα τεθούν σε ισχύ σε περίπτωση αποφυλάκισης του Γ. Ρουπακιά;

Κατ’ οίκον περιορισμός και 24ωρη αστυνομική φύλαξη. Ο κατηγορούμενος θα έχει το δικαίωμα να βγει από την οικία του μόνο για να μεταβεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τις ήμερες που θα διενεργείται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και φυσικά όχι μόνος του αλλά μόνο με αστυνομική συνοδεία.

Ενώ επίσης του απαγορεύεται το δικαίωμα να βγει από τη χώρα.

Αξίζει να τονιστεί πως η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής που σχετίζεται με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έχει παγώσει εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων από την άσκηση των καθηκόντων τους στα πλαίσια τωναντιδράσεων κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Photo: ©INTIMEnews/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

The post Μάγδα Φύσσα: Δεν δικάζεται κανείς άλλος όπως δικαζόμαστε εμείς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα