Λονδίνο: 75χρονος υπέκυψε στα τραύματά του | Η Αστυνομία ενώνει τα κομμάτια του παζλ

08:08 24/3/2017 - Πηγή: iPop

Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων της επίθεσης στο Λονδίνο, καθώς ένας 75χρονος άνδρας υπέκυψε αργά την Πέμπτη στα τραύματά του. Οι νεκροί είναι συνολικά 5 (μαζί με τον δράστη), ενώ στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση αρκετοί τραυματίες.

Η ανακοίνωση έγινε απ’ την Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές επιχειρούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ, αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες για τον δράστη.

Η

Μητροπολιτική Αστυνομία έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα το όνομα του δράστη, αλλά και μερικές πληροφορίες για το προφίλ του: Πρόκειται για τον 52χρονο Khalid Masood, γεννημένο στο Kent, ο οποίος πιστεύεται ότι ζούσε μέχρι πρόσφατα στην περιφέρεια West Midlands. Ο Masood δεν ήταν στο στόχαστρο της Αστυνομίας και δεν ήταν ανάμεσα στη λίστα με τους υπόπτους για τρομοκρατία.

Ωστόσο, ήταν γνωστός στις Αρχές και είχε μια σειρά από προηγούμενες καταδίκες για επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για κατοχή επιθετικών όπλων και διατάραξη της δημόσιας τάξης.

Η στιγμή που ο δράστης πέφτει νεκρός απ’ τα αστυνομικά πυρά:

Daily MailVideo- ντοκουμέντο απ’ τη φυγάδευση της May απ’ το Κοινοβούλιο:

Σημειώνεται ότι 8 άτομα συνελήφθησαν σε επιχειρήσεις οι οποίες έλαβαν χώρα το πρωί της Πέμπτης. Οι συλληφθέντες φέρεται να σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Αναλυτικά οι συλλήψεις σύμφωνα με ενημέρωση της Scotland Yard:

Μια 39χρονη γυναίκα συνελήφθη σε μια διεύθυνση στο ανατολικό Λονδίνο με την υποψία της προετοιμασίας τρομοκρατικών ενεργειών.Μια 21χρονη γυναίκα και ένας 23χρονος άνδρας συνελήφθησαν σε μια διεύθυνση στο Birmingham.Μια 26χρονη γυναίκα και τρεις άνδρες ηλικίας 28, 27 και 26 ετών, συνελήφθησαν σε μια ξεχωριστή διεύθυνση στο Birmingham.Και οι έξι συνελήφθησαν τη διάρκεια της νύχτας με την υποψία της προετοιμασίας τρομοκρατικών ενεργειών.Ένας 58χρονος συνελήφθη επίσης σε μια ξεχωριστή διεύθυνση στο Birmingham με την υποψία της προετοιμασίας τρομοκρατικών ενεργειών.

Θυμίζουμε την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε ο ISIS, αν και οι Αρχές προς το παρόν δεν έχουν βρει διασυνδέσεις του δράστη με την τρομοκρατική οργάνωση.

Διαβάστε ακόμα:

H τελευταία φωτογραφία του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του στην επίθεση στο Λονδίνο

Photo: Xinhua / Barcroft Images

The post Λονδίνο: 75χρονος υπέκυψε στα τραύματά του | Η Αστυνομία ενώνει τα κομμάτια του παζλ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα