Κρυσταλλία: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο on air (Video)

18:50 21/8/2020 - Πηγή: iPop

Η Κρυσταλλία επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στον αέρα του “The booth” το μεσημέρι της Παρασκευής με τον πιο πρωτότυπο και υπέροχο τρόπο. 

Τις τελευταίες εβδομάδες όλο και φούντωναν οι φήμες που θέλουν την Κρυσταλλία να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, περίπου έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον Δημήτρη Πλατανιά. Μέχρι στιγμής η γνωστή τραγουδίστρια και μία από τις τέσσερις παρουσιάστριες της εκπομπής του Open, “The booth” δεν είχε διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες, αλλά όλα αυτά μέχρι σήμερα.

Στην έναρξη της σημερινή εκπομπής

του “The booth” η Κρυσταλλία έκανε την ανακοίνωση χωρίς πολλά λόγια και μ’ έναν ευφυέστατο τρόπο, παρέα με το υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής.

Πώς η Κρυσταλλία επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της on air; 

Στην έναρξη του “The booth”, οι τέσσερις παρουσιάστριες πόζαραν στην κάμερα κρατώντας πίνακες και δείχνοντας τις κοιλιές τους. Η καθεμία έγραφε στον δικό της πίνακα τι κρύβεται μες την κοιλίτσα της. Στον πίνακα της τραγουδίστριας έγραφε μωρό, ενώ στον υπόλοιπων κάποιο φαγητό ή δίαιτα. Μάλιστα, ο πίνακας της Σοφίας Κουρτίδου έγραφε «Σουβλάκια», της Πηνελόπης Αναστασοπούλου «Φασόλια» της Σοφίας Μουτίδου «Δίαιτα» ενώ της Κρυσταλλίας «Μωρό», κάνοντας ξεκάθαρο, λοιπόν, πως είναι έγκυος.

Φυσικά και οι υπόλοιπες παρουσιάστριες της εκπομπής αγκάλιασαν στη συνέχεια την τραγουδίστρια, ευχόμενες τα καλύτερα. Νωρίτερα, μέσα από ένα Insta Story μας είχαν προϊδεάσει οι παρουσιάστριες για μια αποκάλυψη που θα μας έκαναν με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να κάνει στο Story λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

“The booth”: Η επική φάρσα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη Σοφία Μουτίδου που την άφησε άφωνη

Το άρθρο Κρυσταλλία: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο on air (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα