Κρατάμε τις αποδείξεις μέχρι νεοτέρας αποσαφηνίζει ο Αλεξιάδης

12:27 7/1/2016 - Πηγή: iPop

Όλες τις αποδείξεις πρέπει να τις κρατάμε μέχρι να δοθεί νέα εντολή τόνισε από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης ξεκαθάρισε πως αυτό είναι υποχρεωτικό και σημείωσε ότι η Κυβέρνηση επεξεργάζεται την επέκταση των τραπεζικών συναλλαγών σημειώνοντας: «Για το

2016 κρατάμε όλες τις αποδείξεις και θα φέρουμε διάταξη για επέκταση τραπεζικών συναλλαγών».

Στη συνέχεια μίλησε για τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο φορολογικό καθεστώς των 24 εταιρειών του διαδικτυακού τζόγους απαντώντας σε ερώτηση που του απεύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Όπως επισήμανε:

«Από τις 24 εταιρείες διαδικτυακού τζόγου που υπάρχουν στην Ελλάδα το 2012 το Δημόσιο εισέπραξε μόλις 31.179 ευρώ, το 2013 5.500 ευρώ και το 2014, 27.366 ευρώ».

Και έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

«Δεν θα αφήσουμε κανένα να φοροδιαφεύγει. Μόλις ολοκληρωθεί η διαβούλευση με τους φορείς της αγοράς και καταλήξουμε για τον διαδικτυακό τζόγο, θα φέρουμε νομοθετικές ρυθμίσεις με νέες άδειες, και θα θεσπιστεί ένα σαφές πλαίσιο φορολογικού ελέγχου. Παράλληλα θα ενισχύσουμε τη συνεργασία των αρμόδιων ελεγκτικών οργάνων. Πολύ μεγάλο ρόλο θα παίζει το νέο αναδιοργανωμένο ΣΔΟΕ το οποίο θα έχει εδικό τμήμα για τον διαδικτυακό τζόγο και θα είναι σε συνεργασία με την αστυνομία».

Photo: ©INTIMEnews

The post Κρατάμε τις αποδείξεις μέχρι νεοτέρας αποσαφηνίζει ο Αλεξιάδης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα