Κουμουτσάκος: Κυβερνητικές κωλυσιεργίες, οι καθυστερήσεις στην αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος

16:16 23/3/2016 - Πηγή: iPop

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης πολιτικών συντακτών, κάνοντας λόγο για «κωλυσιεργίες» εκ μέρους του κυβερνητικού επιτελείου, στο ζήτημα της ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού οικονομικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της ενημέρωσής πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων με τους Θεσμούς, για την ολοκλήρωση

της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού οικονομικού προγράμματος, επιτέθηκε στην Κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως δημιουργείται ένα ασφυκτικό πλαίσιο με πολλά ανοικτά μέτωπα.

Ο κ.Κουμουτσάκος, δήλωσε στους δημοσιογράφους, πως προκειμένου να υπάρξει τελικά συμφωνία και να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση «θα πρέπει η κυβέρνηση να καλύψει τεράστιο δημοσιονομικό κενό, που η ίδια δημιούργησε. Τα σημεία σύγκλισης δείχνουν περικοπές συντάξεων και νέους φόρους. Ήδη ο λογαριασμός έχει αυξηθεί πολύ. Τα άσχημα πέρασαν αλλά τα χειρότερα με την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται».

Αναφερόμενος στην συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε λόγο για «μεθόδευση και μη αποκρυπτόμενη πολιτική αγωνία από πλευράς της Κυβέρνησης να ελέγξει τον τρόπο που λειτουργούν οι θεσμοί στη χώρα».

Ο κ.Κουμουτσάκος, σχολίασε χαρακτηριστικά μιλώντας για την αναβολή της συνεδρίασης για την άλλη Πέμπτη, πως πρόκειται για «αστείες δικαιολογίες που χρησιμοποιεί η Κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ο κ.Κουμουτσάκος δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Η δικαιολογία ήταν ότι δεν μπορεί να συνεδριάσει η Επιτροπή πριν από την 25η Μαρτίου, λες και η 25η Μαρτίου είναι κινούμενη εορτή», ενώ σχολιάζοντας την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη Δικαιοσύνη, η οποία θα διεξαχθεί στη Βουλή την Τρίτη ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος για την προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση που θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου, ανέφερε πως «Πρωθυπουργός και Κυβέρνηση θα βρεθούν εκεί ως κατηγορούμενοι και όχι ως κατήγοροι».

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Κουμουτσάκος: Κυβερνητικές κωλυσιεργίες, οι καθυστερήσεις στην αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα