Νέα ειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας σε αεροδρόμιο στις Βρυξέλλες

15:19 23/3/2016 - Πηγή: iPop

Νέα ειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας, έχει εκδοθεί για το αεροδρόμιο Charleroi του Βελγίου, σύμφωνα με το RT που επικαλείται αναφορές στα social media.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ένα ύποπτο όχημα έχει βρεθεί στο πάρκινγκ του αεροδρομίου Charleroi, το οποίο ελέγχεται αυτή τη στιγμή από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, δήλωσε στην εφημερίδα L’Avenir, ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου, Vincent Grassa.

Το αεροδρόμιο Charleroi των Βρυξελλών (BSCA) είναι ένα διεθνές αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται 46 χιλιόμετρα νότια του κέντρου των

Βρυξελλών.

Ppl flying from #Charleroi b prepard for long queues b there 4 hours b4 flight pic.twitter.com/1uqpgGeatM

— Koskeridis Dimitris (@koskerid) March 23, 2016

Σημειώνεται πως το Βέλγιο εξακολουθεί να βρίσκεται σε επιφυλακή, μετά από τις φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών, που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 31 ανθρώπους.

Συνολικά τρεις βόμβες εξερράγησαν στις Βρυξέλλες την Τρίτη 22 Μαρτίου, μεταξύ των οποίων δύο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Zaventem της βελγικής πρωτεύουσας και μια στο σταθμό του μετρό Maelbeek.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RTL, από τις μέχρι στιγμής έρευνες των αρχών ασφαλείας, στο ύποπτο όχημα, που εντοπίστηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Charleroi των Βρυξελλών, εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στο όχημα δεν βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Attn si vous allez à L'aéroport de Charleroi, partez tôt! Ça roule au pas d'homme voir moins sur les 3 derniers km pic.twitter.com/WWroQ82X0f

— la Gare de Cour (@lagaredecour) March 23, 2016

The post Νέα ειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας σε αεροδρόμιο στις Βρυξέλλες appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
charleroi αεροδρόμιο τρομοκρατικες επιθεσεις
Τυχαία Θέματα