Κοιμήθηκες χωρίς να ξεβαφτείς; Δες τι πρέπει να κάνεις το πρωί!

12:46 25/8/2017 - Πηγή: iPop
Βγήκες, ξενύχτησες, γύρισες σπίτι και έπεσες, ακριβώς όπως είσαι, για ύπνο. Το να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου φάνηκε ό,τι πιο κουραστικό. Και έτσι ξύπνησες το πρωί με τη μάσκαρα να έχει «τρέξει» και να έχει λερώσει τα σεντόνια σου, με ένα πρόσωπο «φορτωμένο» απ’ το χθεσινό μακιγιάζ.

Και νιώθεις χειρότερα και από ένα hangover. Αν και σε συμβουλεύουμε να αφαιρείς πάντα το μακιγιάζ πριν κοιμηθείς, σου προτείνουμε μερικά tips για να το περιποιηθείς το πρωί.

Αφαίρεσέ το αμέσως!

Το

πρώτο πράγμα που θα κάνεις μόλις ξυπνήσεις είναι να ξεβαφτείς. Πιθανότατα θα πρέπει να διπλασιάσεις τον καθαρισμό καθώς το μακιγιάζ θα έχει «ποτίσει» το δέρμα σου. Κάνε ένα μασάζ όλη τη διάρκεια που το πλένεις, καθώς αυτό θα βοηθήσει στη ροή του αίματος.

Κάνε πίλινγκ και βάλε τη μάσκα σου!

Στο πλαίσιο του καθαρισμού καλό θα ήταν να κάνεις πίλινγκ και να εφαρμόσεις τη μάσκα σου. Εμείς σου προτείνουμε να εφαρμόσεις μια μάσκα με άργυλο για 10 με 15 λεπτά.

Η μάσκα με άργυλο θα «ξεβουλώσει» τους πόρους σου απ΄τα ίχνη μακιγιάζ που είχαν «βουλώσει» κατά τη διάρκεια της νύχτα και θα καταπολεμήσει τη βλαβερή παρουσία των ελεύθερων ριζών στην επιδερμίδα.

Αφού ξεπλύνεις καλά βάλε την ενυδατική σου.

Όταν κοιμάσαι βαμμένη δεν επιτρέπεις στο σώμα σου να ανανεωθεί και να «αναπνεύσει». Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα την καταστροφή του κολλαγόνου και τη δημιουργία ρυτίδων και ακμής. Μόλις 5 λεπτά μπορούν να σε σώσουν απ’ όλα αυτά!

Photo: POPSUGAR Photography / Benjamin Stone

The post Κοιμήθηκες χωρίς να ξεβαφτείς; Δες τι πρέπει να κάνεις το πρωί! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα