Κλειστά σχολεία λόγω του χιονιά- Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες;

08:08 9/1/2017 - Πηγή: iPop

Η επέλαση του χιονιά και του παγετού κρατά σήμερα, Δευτέρα, κλειστά τα σχολεία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Το κύμα κακοκαιρίας που έχει πλήξει την χώρα καθιστά απαγορευτική την προσέλευση τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες.

Σε ποια σχολεία δεν ακούστηκε το σχολικό κουδούνι;

Θεσσαλονίκη

Κλειστά όλα τα σχολεία
στον δήμο Λαγκαδά.Παράλληλα, θα μείνουν κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων- Μενεμένης και Δέλτα.Στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου κλειστά θα είναι κλειστά όλα τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά.

Φλώρινα

Δεν θα λειτουργήσει καμία σχολική μονάδα, ενώ την Τρίτη θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Κατερίνη

Όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Την Τρίτη θα είναι κλειστά μόνο τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Χαλκιδική

Στον δήμο Αριστοτέλη δεν θα λειτουργήσει κανένα σχολείο.Στον δήμο Πολυγύρου θα είναι επίσης κλειστά τα σχολεία, εκτός από εκείνα της παραλιακής ζώνης, τα οποία θα ανοίξουν λίγο αργότερα απ’ την καθορισμένη ώρα.

Κοζάνη

Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη όλα τα σχολεία. Οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν στις 8:00.

Στο Άργος Ορεστικό θα μείνουν επίσης κλειστά τα σχολεία την Δευτέρα και την Τρίτη.

Έβρος

Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας.

Έδεσσα

Κλειστά όλα τα σχολεία, όμως, οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν κανονικά.

Βόρειο Αιγαίο

Κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Λέσβο, Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο σήμερα, Δευτέρα.

Τρίκαλα

Θα ανοίξουν στις 10:00 σήμερα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας.

Καλαμπάκα

Κλειστά όλα τα σχολεία.

Λάρισα

Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες.

Καρδίτσα

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία.

Βόλος

«Δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του».

Κρήτη

Κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Στο Ηράκλειο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία των δήμων που έχουν πληγεί απ’ την κακοκαιρία.

Ροδόπη

Όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας κλειστά.

Αχαϊα

Θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία του δήμων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ενώ στον δήμο Ερυμάνθου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία των τοπικών κοινοτήτων Χαλανδρίτσας, Λεοντίου, Ερυμάνθειας, Σταυροδρομίου και Σκιαδά. Στον δήμο Πατρέων δεν θα λειτουργήσουν το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Άνω Καστριτσίου, καθώς και το δημοτικό και νηπιαγωγείο στα Σελλά. Στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία, δεν θα λειτουργήσουν το δημοτικό και νηπιαγωγείο Λαμπείας, οι λυκειακές τάξεις Λαμπείας το δημοτικό και νηπιαγωγείο Πανόπουλου, το γυμνάσιο Πανόπουλου, καθώς και το δημοτικό νηπιαγωγείο στου Κούμανι.

Αιτωλοακαρνανία

Στην Αιτωλοακαρνανία, κλειστά θα είναι σήμερα τα δημοτικά και νηπιαγωγεία σε ολόκληρο τον δήμο Ναυπακτίας. Στον δήμο Αγρινίου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις τοπικές κοινότητες Καλλιθέας, Αγίου Βλασίου, Κυπαρίσσου, Ποταμούλας και Σκουτεράς. Στον δήμο Μεσολογγίου, θα παραμείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του προβλήματος με την υδροδότηση το 1ο το 2ο και το 3ο δημοτικό σχολείο, τα νηπιαγωγεία, το γυμνάσιο και το λύκειο. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν ο παιδικός σταθμός Αιτωλικού και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης γενικής αγωγής.

Στερεά Ελλάδα

Κατά μία ή δύο μέρες θα παρατείνουν τις διακοπές τους οι μαθητές των σχολικών μονάδων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, λόγω της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών. Ήδη με αποφάσεις οι οποίες έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής, τα σχολεία στη Φθιώτιδα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα.

Βοιωτία

Σε όλο τον νομό Εύβοιας τα σχολεία σήμερα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ σε ορισμένες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν ούτε αύριο Τρίτη, όπως στον δήμο Κύμης- Αλιβερίου. Σε ό,τι αφορά την Ευρυτανία, στον δήμο Καρπενησίου τα σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα, ενώ στον δήμο Αγράφων εκτός από τη σημερινή μέρα θα μείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη.

Φωκίδα

Κλειστά όλα τα σχολεία

Αττική

Παράλληλα, για προληπτικούς λόγους θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Κλειστά σχολεία λόγω του χιονιά- Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα