Ο Μάριος Αθανασίου παρέχει νομική και ψυχολογική υποστήριξη στα θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών

15:40 21/11/2022 - Πηγή: iPop

Οι εξελίξεις και οι μαρτυρίες από την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου έχουν σοκάρει το πανελλήνιο και σίγουρα δε μας έχουν αφήσει ανεπηρέαστους. Ο Μάριος Αθανασίου μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram πήρε θέση σχετικά με την υπόθεση και τόνισε πως είναι στο πλευρό των θυμάτων είτε της συγκεκριμένης δομής, είτε οποιασδήποτε άλλης. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός προσφέρει έμπρακτη βοήθεια, σε όποιον έχει πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Με μία μακροσκελή

του ανάρτηση, ο Μάριος Αθανασίου κάνει γνωστό πως προθυμοποιείται να βοηθήσει όσο και όποιον μπορεί για να φτάσει η υπόθεση μέχρι το τέλος.

Κιβωτός του Κόσμου: Αντικαθιστάται άμεσα η διοίκηση – Οι αλλαγές μετά τις βαριές καταγγελίες

Κιβωτός του ΚόσμουΜάριος Αθανασίου: Η ανάρτησή του

«Τώρα λοιπόν που άνοιξε το Κουτί της Πανδώρας, που αρχίζουμε και μιλάμε για κακοποιητικές συμπεριφορές και ίσως παραβατικές, σε ακραίο βαθμό, σε ορισμένες δομές και ξαφνικά πέφτουμε απ’ τα σύννεφα, είναι μεγάλη επιθυμία και μεγάλη ανάγκη να ανοίξω όσο μπορώ αυτό το κεφάλαιο» σημείωσε στο μήνυμά του.

«Είχα πει εξ’ αρχής πως αν μπορώ να κάνω κάτι και αν θέλω να κάνω κάτι, αυτό είναι να ολοκληρώσω αυτό το έργο και μόνο. Δεν είμαι αρμόδιος σε αυτό. Μιλάω μόνο ως ένας άνθρωπος που είναι κάπως αναγνωρίσιμος κι έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει και μέχρι εκεί. Δεν παίρνω τη θέση κανενός, ούτε υπόσχομαι ότι μπορώ να κάνω κάτι. Όμως επειδή θέλω να βοηθήσω και να κάνω έστω και το πιο μικρό, που μπορώ, ζητώ την εμπιστοσύνη σας σε αυτό το κομμάτι.

Κιβωτός του Κόσμου: Η σοκαριστική μαρτυρία του 19χρονου για σεξουαλική παρενόχληση από τον πατέρα Αντώνιο – Τι ανακοίνωσε η ΜΚΟ

Θα ήθελα όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία σοβαρή ή έχει υποστεί κάτι ή έχει την ανάγκη να μιλήσει ή έχει πληροφορίες που μπορεί να τεκμηριώσει και να τις υποστηρίξει αν χρειαστεί, θα ήθελα να έρθει σε επαφή μαζί μου. Μπορώ να παρέχω δικηγόρο, αν κρίνεται αναγκαίο, και άλλες δυνατότητες, αν χρειάζεται δηλαδή κάποια ψυχολογική υποστήριξη ή ό,τι άλλο χρειαστεί μέχρι να ολοκληρώσουμε τη διαδρομή μας.

Οφείλουμε να ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο. Δεν ξέρω αν θα έχει επιτυχία, αλλά νομίζω ότι οφείλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Athanasiou (@athanasiou_marios)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Μάριος Αθανασίου παρέχει νομική και ψυχολογική υποστήριξη στα θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιβωτός, Κόσμου, Μάριος Αθανασίου,kivotos, kosmou, marios athanasiou