Κάντο όπως η γιαγιά σου! Πες αντίο στις ραγάδες με φυσικό τρόπο

16:58 5/4/2016 - Πηγή: iPop

Μην νομίζεις πως το να διώξεις τις ραγάδες είναι ακατόρθωτο. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο ή καλύτερα τρόπους. Πως, όμως, θα αποχαιρετήσεις τις ραγάδες; Ρώτα τη γιαγιά σου ή απλά ακολούθησε τις συμβουλές μας.

Τι να κάνεις αν έχεις ραγάδες και θες να απαλλαγείς;Εμπιστεύσου το ελαιόλαδο και συνδύασε το με πορτοκάλι: Όχι δεν θα σου πούμε τη συνταγή για κάποιο κέικ. Το ελαιόλαδο μαζί με το πορτοκάλι θα σε βοηθήσουν να αποχαιρετήσεις τις ραγάδες. Τι
έχεις να κάνεις; Απλά ανέμειξε ελαιόλαδο με ξύσμα πορτοκαλιού και χρησιμοποίησε το μείγμα απευθείας στα σημεία που βλέπεις πως χρειάζονται βοήθεια. Για πιο άμεσα αποτελέσματα κλείσε το σημείο με μια μεμβράνη για περίπου μισή ώρα τη μέρα.
Scrub βρώμης: Για να δεις τις ραγάδες να υποχωρούν συνδύασε τη μάσκα του ελαιόλαδου με ένα scrub βρώμης. Πριν βγεις από το ντουζ πάρε με τη χούφτα σου νιφάδες βρώμης και κάνε μασάζ στα δύσκολα σημεία.
Ξέχνα τον ήλιο: Αν έχεις ραγάδες μην προκαλείς την τύχη σου και φυσικά μην βγαίνεις στον ήλιο. Φέτος το καλοκαίρι που δεν είναι και τόσο μακριά τελικά πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας σου.

The post Κάντο όπως η γιαγιά σου! Πες αντίο στις ραγάδες με φυσικό τρόπο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα