Κάνε το τεστ και πάρε ιδέες για το πως να κουρευτείς

13:37 15/8/2020 - Πηγή: iPop

Και κάπως έτσι φτάσαμε αισίως 15 Αυγούστου 2020, μετά από καραντίνα και διακοπές με μάσκα. Περάσαμε δύσκολες μέρες όλοι και κάπως έτσι πέρασαν και τα μαλλιά μας όταν δε μπορούσαμε να επισκεφτούμε την αγαπημένη μας κομμώτρια. Αν έχεις αρχίσει ήδη να σκέφτεσαι το κομμωτήριο, κάνε το τεστ και πάρε ιδέες για το πως να κουρευτείς!

Αν σκέφτεσαι το πως να κουρευτείς

Αυτή είναι μία απόφαση που ταλανίζει μία γυναίκα τουλάχιστον ένα μήνα πριν το κομμωτήριο! Είναι αλήθεια και είναι και λογικό, ειδικά για τις περιπτώσεις

όπου ετοιμάζεσαι να κάνεις κάποια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου. Συνήθως το κομμωτήριο αποτελεί χώρο αναψυχής για τη γυναικεία ζωή και εκτός από αυτό πολλές φορές ένα κούρεμα μπορεί να σηματοδοτεί ακόμα και την αρχή μίας νέας εποχής.

Κάνε το τεστ και πάρε ιδέες για το πως να κουρευτείς

Δεν ξέρω αν ανήκεις στην κατηγορία με εκείνες τις γυναίκες που κουρεύονται μία φορά ή δύο το χρόνο ή αν είσαι από εκείνες που κουρεύονται μία φορά το μήνα ώστε να διατηρούν το look τους. Ωστόσο σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και κάτι νέο στα μαλλιά σου; Μήπως θα σου έκανε καλό μία αλλαγή και θα σε ανανέωνε ένα καινούριο και ίσως διαφορετικό από τα συνηθισμένα κούρεμα; Ήρθε η ώρα να κάνεις το τεστ και που ξέρεις ίσως προκύψει κάτι που θα σου άρεσε να κάνεις έτσι για την αλλαγή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Θέλεις μια αλλαγή; 10 ιδέες για κουρέματα για να αλλάξεις look!

Photo: Pexels

Το άρθρο Κάνε το τεστ και πάρε ιδέες για το πως να κουρευτείς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα