Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/8/2020)

10:46 15/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/8/2020), αντιρρήσεις ενστάσεις και προστριβές με

άτομα της οικογενείας σας θα έχετε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Μπορεί να είναι κάτι το φυσιολογικό να υπάρχουν και διαφωνίες σε μια οικογένεια κάποια στιγμή, όμως αυτές θα οφείλονται σε δικές σας παραλήψεις, απέναντι σε ένα μέλος της, που την εποχή αυτή, έχει περισσότερη ανάγκη για βοήθεια. Από την άλλη μεριά, μερικές στιγμές θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας, οικογενειακού τύπου δεσμεύσεις και να ακολουθήσετε το δικό σας ανεξάρτητο πρόγραμμα. Δεν είναι όμως απαραίτητο να τσακώνεστε γι αυτό.

Ταύρος

Η ημέρα είναι αρκετά βοηθητική, στο να ζητήσετε να σας επιστραφούν χρήματα που σας οφείλουν, ή να διαπραγματευτείτε τη θέση σας στο εργασιακό σας περιβάλλον. Πρέπει όμως να το κάνετε με εύσχημο λόγο και διπλωματία και να αποφύγετε να πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις για να το επιτύχετε. Για άλλη μια φορά, ένα φιλικό σας πρόσωπο, χρειάζεται τη συμπαράστασή σας σε κάτι που του συμβαίνει. Όσο και αν σας κουράζει να ακούτε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, προσπαθήστε να κατανοήσετε τις ανάγκες του. Μία μέρα, μπορεί κι εσείς να βρεθείτε στην αντίστοιχη θέση και να το χρειαστείτε.

Δίδυμοι

Εποχή που θα ανοιχτείτε κοινωνικά, θα γνωρίσετε κόσμο, θα κάνετε καινούργιες σχέσεις και φιλίες, θα μπείτε σε χώρους που άλλοτε και δεν είχατε πρόσβαση αλλά και δεν άνηκαν στα ευρύτερα ενδιαφέροντά σας. Όλο αυτό σημαίνει, ότι η καθημερινότητά σας αλλάζει και γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Με εξωστρέφεια λοιπόν, ψάξτε να βρείτε που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα τα πρόσωπα που τώρα θα γνωρίσετε, αφού δεν αποκλείεται μέσα από εκεί, να προκύψει μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή δραστηριότητα. Μη μένετε σε ότι έχετε καταφέρει, παρακάτω υπάρχουν τα καλύτερα.

Καρκίνος

Μπορεί να ψάχνεστε την περίοδο αυτή επαγγελματικά και να έχετε προτάσεις για συνεργασίες, που όμως πριν να συμφωνήσετε με το καινούργιο επαγγελματικό περιβάλλον, καλό θα ήταν να ρωτήσετε και να μάθετε μερικές πληροφορίες. Τις πληροφορίες αυτές, ίσως να σας τις δώσει ένα πρόσωπο που γνωρίζατε από παλιά, φιλικά προσκείμενο προς εσάς, και πιθανόν να έχει ασχοληθεί με τον τομέα που επιθυμείτε επαγγελματικά να ασχοληθείτε. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επικοινωνήσετε μαζί του για να σας κατατοπίσει αναλόγως. Εξάλλου μέσα από φιλίες, όλο και κάτι μπορεί ακόμα να προκύψει.

Λέων

Η προσωπική σας εικόνα και ο τρόπος που χειρίζεστε το λόγο, πάντα παίζουν το ρόλο τους στο πως περνάτε τις θέσεις στο περιβάλλον, ή όταν προσπαθείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Τις ημέρες όμως αυτές, καλό θα ήταν να περιορίσετε το στόμφο που προβάλλετε τις θέσεις σας, να αφήνετε το περιθώριο και στους άλλους να εισακουστούν και να μην είστε απόλυτοι απέναντί τους, ακόμα και αν πιστεύετε ότι η δική σας η άποψη είναι η σωστή. Με μια τέτοια συμπεριφορά, ακόμα και μια φιλική συντροφιά, μπορεί να χαλάσει, αφού μπορεί από το πουθενά να δημιουργηθούν εντάσεις.

Παρθένος

Ασφαλώς και υπάρχουν πάρα πολλά που σας καταπιέζουν το τελευταίο διάστημα και θέλετε ώρες ώρες να τα βγάλετε με ένταση από μέσα σας. Μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε ένα εργασιακό περιβάλλον που δείχνει πως δεν εκτιμά όπως θα έπρεπε τις προσπάθειές σας. Μπορεί να συνεργάζεστε με ανθρώπους που είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε, μπορεί να ξεσπούν εντάσεις στους χώρους που κινείστε ή δραστηριοποιείστε και άλλα πολλά μπορεί να συμβαίνουν, που σας χαλάνε την ψυχολογία. Για αρχή όμως απομακρύνετε από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους. Θα νιώσετε απελευθερωμένοι.

Ζυγός

Οικονομικά ζητήματα κυρίως θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα που έρχεται, αφού θα κοιτάξετε να βρείτε, με ποιο τρόπο θα ενισχύσετε το εισόδημά σας. Αυτό είναι κάτι που όλος ο κόσμος το διάστημα αυτό, προσπαθεί να διατηρήσει σε μία ισορροπία. Εσείς τουλάχιστον έχετε τον τρόπο σας να είστε αξιοπρεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις σας και τα καταφέρνετε. Λίγο αργότερα, ένα ταλέντο ή μία σας δεξιότητα, θα μπορέσει να βρει εφαρμογή και μέσα από εκεί θα εξασφαλίσετε ένα επιμίσθιο. Προς το παρόν, μην απογοητεύεστε, χρήματα θα έχετε για ότι σας χρειαστεί αλλά και βοήθειες.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/8/2020), μία εξέλιξη απροσδόκητα θετική, θα αναπτερώσει το ηθικό σας και εκεί που δεν είχατε να περιμένετε κάτι σημαντικό, θα σας βάλει εκ νέου στη διαδικασία να ονειρευτείτε να κάνετε σχέδια να ενθουσιαστείτε. Όποια κι αν είναι προς στιγμήν κρατήστε τη για τον εαυτό σας και μην την κοινοποιείτε, ενώ παράλληλα ψάξτε να βρείτε σύμμαχους, ανθρώπους που εμπιστεύεστε, για να σας ενισχύσουν στην προσπάθειά σας. Η ημέρα σήμερα είναι καλή, στο να τα βρείτε και πάλι με ανθρώπους που για διάφορους λόγους έχετε απομακρυνθεί. Χαμογελάστε γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Τοξότης

Το παρελθόν μπορεί να σας επισκεφτεί σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες, και δεν αποκλείεται να κάνετε μία τυχαία συνάντηση, με ένα πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό και να μάθετε νέα του. Το σίγουρο είναι πως θα συγκινηθείτε, θα μοιραστείτε κοινές μνήμες και ίσως να συζητήσετε και κάποια μελλοντικά σχέδια μαζί. Παράλληλα να ξέρετε ότι έρχεται το πρόσωπο αυτό στη ζωή σας για να μείνει, που σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσετε από κοινού μία προσπάθεια που θα έχει κι άλλες θετικές προεκτάσεις. Άλλωστε καιρό τώρα ψάχνετε να βρείτε τρόπους ώστε να ξεκολλήσετε από ότι κάνετε.

Αιγόκερως

Δε θέλετε και πολύ για να πάρετε φωτιά, μιας και διακρίνεστε για τον παρορμητικό σας χαρακτήρα. Σήμερα λοιπόν δεν αποκλείεται, να συμμετάσχετε σε μία οικογενειακής φύσεως συζήτηση και να ακούσετε κάτι που θα σας προκαλέσει να αντιδράσετε. Κατά πάσα πιθανότητα κάποιο πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, δε θα είναι και τόσο διακριτικό με την ιδιωτική και προσωπική σας ζωή, με αποτέλεσμα να θέλει να σας νουθετήσει σε κάτι που δεν το αφορά. Καταρχάς εσείς είστε εκείνοι, που σε δικούς σας ανθρώπους δίνετε βήμα. Οπότε καλύτερα με ηρεμία να τους βάλετε όρια.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/8/2020), από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί στο πως προβάλλεστε σε δημόσιους χώρους, στο εργασιακό σας περιβάλλον και στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Μία λεκτική αστοχία, ή η προβολή μιας προσωπικής σας άποψης, μπορεί να γίνει η αιτία να εκτεθείτε και μάλιστα σε ανθρώπους που κανονικά δε θα έπρεπε. Καλύτερα να υποστηρίζετε τις θέσεις σας με πιο διπλωματικό τρόπο και να μη δείχνετε απόλυτοι ως προς την έκφρασή τους. Οι ημέρες αυτές, έχουν πολλές αιτίες ώστε να παρερμηνευτούν τα όσα λέτε ή γράφετε γενικότερα.

Ιχθύς

Η ημέρα ξεκινά με ψυχολογία ελαφρώς πεσμένη, αφού μνήμες έρχονται στο μυαλό σας από το παρελθόν και ανακαλείτε καταστάσεις, που κάποτε σας προβλημάτισαν ή σας στεναχώρησαν. Αυτές καταχωρήστε της προς γνώση και συμμόρφωση για να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Από κει και πέρα, μπροστά σας ανοίγεται μία άκρως δημιουργική περίοδος, όπου θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, θα εισάγετε νέα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητά σας και θα κάνετε περισσότερα από εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Αισιοδοξήστε λοιπόν και μην κάνετε πίσω παρά μονάχα για να πάρετε φόρα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: wannapik / Freepik

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
1582020,