Κάνε μια μικρή αλλαγή στον Chrome και η ζωή σου θα γίνει καλύτερη!

18:29 26/8/2019 - Πηγή: iPop

Εάν έχεις μαζέψει κι εσύ μια ατελείωτη λίστα με extensions πάνω στο toolbar του Google Chrome και δεν μπορείς να τα βάλεις σε μια τάξη, σου έχουμε τη λύση! Κάνε αυτή τη μικρή αλλαγή στον Chrome και η ζωή σου θα γίνει καλύτερη!

Ποια είναι η αλλαγή στον Chrome
που πρέπει να κάνεις;

Να κάνεις τα απαραίτητα βήματα ώστε να βάλεις το νέο extensions menu, το οποίο διαθέτει έναν χώρο για όλες τις επεκτάσεις σου σ’ ένα εικονίδιο στο toolbar, το οποίο μπορείς να ενεργοποιήσεις πολύ απλά μ’ ένα Chrome flag!

Σημειώνεται πως το νέο μενού με τις επεκτάσεις πολύ σύντομα θα ενεργοποιηθεί αυτόματα στον Chrome σου, κάτι που σημαίνει ότι όλα τα extensions που έχεις στις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά, θα μεταφερθούν στο νέο μενού, αλλά επειδή είμαστε ανυπόμονοι βρήκαμε τρόπο να το ενεργοποιήσουμε νωρίτερα!

Τα βήματα για το νέο μενού:Αρχικά, θα πρέπει να πληκτρολογήσεις chrome://flags στο search bar και πατήσεις το Enter.Στη συνέχεια, κάνε μια αναζήτηση για το Extensions toolbar, χρησιμοποιώντας το search box που έχεις.Πάτα το κουτί δίπλα από το Extensions Toolbar Menu και διάλεξε το Enabled.

Για να εφαρμοστούν οι παραπάνω ρυθμίσεις θα πρέπει να κλείσεις και να ξανανοίξεις τον Google Chrome. Όταν θα τον ανοίξεις ξανά, ένα εικονίδιο θα έχει προστεθεί στη δεξιά πλευρά της μπάρας του Chrome!

Αυτό θα κάνει πιο «ελαφρύ» το toolbar του browser, γιατί θα μπορείς να βρίσκεις όλα τα extensions σ’ ένα σημείο.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάς, όπως κάθε τι που κατεβάζουμε νωρίτερα απ’ το επίσημα λανσάρισμά του, έτσι κι αυτό επειδή είναι experimental flag μπορεί να έχει κάποια bugs!

Δες και αυτό:

Δες πώς θα ενεργοποιήσεις το dark mode στον Chrome!

Photo: Shutterstock

Το άρθρο Κάνε μια μικρή αλλαγή στον Chrome και η ζωή σου θα γίνει καλύτερη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα