Τέλος η Έλλη Στάη απ’ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN | Η αντικαταστάτριά της

15:10 26/8/2019 - Πηγή: iPop

ΑνακατατάξειςOPEN | στο OPEN TV. Τη σκυτάλη για το δελτίο ειδήσεων παίρνει μια νέα μεταγραφή του σταθμού. Τέλος η Έλλη Στάη απ’ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, καθώς αφήνει τη θέση της στη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία υπέγραψε με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου του OPEN TV, η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία απ’ το μεσημέρι της Δευτέρας ανήκει κι επίσημα στο δυναμικό του καναλιού, αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού

δελτίου ειδήσεων, αντικαθιστώντας την Έλλη Στάη.

Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που προβάλλεται καθημερινά στις 19:00.

Η ανακοίνωση του OPEN:

«Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη από την 1η Σεπτεμβρίου γίνεται μέλος της οικογένειας του OPEN, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Το «Ανοιχτό Κανάλι» υποδέχεται τη νέα σεζόν με ανανεωμένη και ενισχυμένη δημοσιογραφική ομάδα για να προσφέρει ένα πιο δυνατό ενημερωτικό πρόγραμμα στο τηλεοπτικό κοινό.

Το OPEN καλωσορίζει την Νίκη Λυμπεράκη στο δυναμικό του, σε μια συνεργασία με αφετηρία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που προβάλλεται καθημερινά στις 19.00″.

Τέλος η Έλλη Στάη απ’ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων: Και τώρα;

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν είναι ακόμα βέβαιο το μέλλον της Στάη στον τηλεοπτικό σταθμό. Η δημοσιογράφος φαίνεται πως είναι σε συζητήσεις για να συνεχίσει την εκπομπή Mind, όπως και την περασμένη σεζόν, ωστόσο, οι συζητήσεις είναι «στον αέρα».

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Έλλης Στάη, καθώς το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει λίγο πριν την έναρξη της σεζόν οπότε και θα πέσουν οι όποιες επίσημες υπογραφές και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις απ’ τη διοίκηση του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη.

Τονίζεται πως η Έλλη Στάη, η οποία ανέλαβε το δελτίο ειδήσεων του σταθμού την απαιτητική προεκλογική περίοδο, φαίνεται πως ήταν σύμφωνη για την αλλαγή σκυτάλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Δες ακόμα:

Ο Τάκης Ζαχαράτος ως Έλλη Στάη προκαλείιιιι τον Νίκο Μουτσινά! (Video)

Το άρθρο Τέλος η Έλλη Στάη απ’ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN | Η αντικαταστάτριά της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα