Κάλεσμα Κουρουμπλή για νέα συνάντηση με την ΠΝΟ

19:00 5/12/2016 - Πηγή: iPop

Μετά την άκαρπη συνάντηση που είχε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με τα μέλη της ΠΝΟ και την προκήρυξη νέας 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης, η οποία θα κρατήσει τα πλοία δεμένα στα λιμάνια, ο Υπουργός Ναυτιλίας κάνει κάλεσε στην Ομοσπονδία για νέα συνάντηση.

Ο Υπουργός καλεί σε νέα

συνάντηση υποστηρίζοντας πως μετά την συνάντηση που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν υπάρχουν πλέον λόγοι που να δικαιολογούν νέες απεργίες.

Μετά τις διαβεβαιώσεις που έδωσα και κατά τη σημερινή συνάντηση στην ΠΝΟ, πιστεύω ότι έχουν εκλείψει οι λόγοι της απεργίας. Καλώ την ΠΝΟ να λάβει υπ’ όψιν τα πιεστικά ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί στα νησιά, να επανεκτιμήσει τη στάση της, και να συμβάλλει άμεσα στη δρομολόγηση ενός πλοίου ανά γραμμή

Ο κ. Κουρουμπλής υπογραμμίζει πως η ΠΝΟ, παρά τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο ίδιος προσωπικά αλλά και η Κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξει το φορολογικό καθεστώς των ναυτικών, αποφάσισε την συνέχιση των απεργιών.

Νέα απεργία προκήρυξε η ΠΝΟ

Η ΠΝΟ προκήρυξε νέα 48ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί της Τρίτης, δηλαδή αμέσως μετά την λήξη της τρέχουσας απεργιακής κινητοποίησης.

Αποκλεισμένοι μαθητές στην Κρήτη

Περί τους 2.500 μαθητές παραμένουν στο μεταξύ εγκλωβισμένοι στο νησί της Κρήτης λόγω των συνεχόμενων απεργιών της ΠΝΟ.

Όπως έχει γνωστό από τα Μέσα, πρόκειται για μαθητές Λυκείου από σχολεία της Αττικής οι οποίοι βρίσκονται στο νησί στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

The post Κάλεσμα Κουρουμπλή για νέα συνάντηση με την ΠΝΟ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάλεσμα Κουρουμπλή, ΠΝΟ,kalesma kouroubli, pno