Κ. Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδιώκει και καταδικάζει πολλούς Έλληνες

16:54 25/1/2017 - Πηγή: iPop

Τα δύο χρόνια Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ σχολίασε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ καταδιώκει πολλούς Έλληνες.

«Η Κυβέρνηση εφάρμοσε διχαστική ρητορική» σημείωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «οι πολίτες δεν

εμπιστεύονται τους θεσμούς του κράτους, μετά τη διετή Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Σύμφωνα με τον Κ. Μητσοτάκη, η «λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά της».

Έκανε λόγο για οπισθοδρόμηση χωρίς προηγούμενο τα δύο τελευταία χρόνια.

Το 2014 η χώρα έβγαινε από την κρίση και επί ΣΥΡΙΖΑ μπήκε ξανά στην ύφεση. Το 2014 είχαμε αρχίσει αργά και σταδιακά να μειώνουμε την φορολογία, επί ΣΥΡΙΖΑ οι φόροι αυξάνονται. Επί ΣΥΡΙΖΑ το τραπεζικό σύστημα παραπαίει, η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μειώνεται, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις αυξάνονται

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε την πολιτική της Κυβέρνησης ως «ανάλγητη, κυνική», προσθέτοντας ότι «κάποιοι έχουν το θράσος να γιορτάζουν σήμερα αυτήν την επέτειο, τη μαύρη επέτειο, όπως έχει ήδη καταγραφεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού».

Παράλληλα, τόνισε πως οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την «τραυματική εμπειρία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι ψέματα, ανικανότητα, φόροι».

«Η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως «ήρθε η ώρα να πούμε ότι η τωρινή μιζέρια και κατάντια είναι μια θλιβερή παρένθεση», συμπληρώνοντας ότι «η “πρώτη φορά αριστερά” ήρθε στην εξουσία με τα πανιά φουσκωμένα από τον άνεμο του λαϊκισμού και θα φύγει με τα πανιά σκισμένα».

Ο λαός, κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θέλει σήμερα μια Κυβέρνηση μεταρρυθμιστική, μια Κυβέρνηση ικανή να υλοποιήσει ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα δραστικών αλλαγών στο κράτος.

Δεν φοβόμαστε το βάρος της ευθύνης. Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε το βάρος της ευθύνης που μας αναλογεί. Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε γιατί οφείλουμε να επαναφέρουμε τη χώρα στην κανονικότητα

The post Κ. Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδιώκει και καταδικάζει πολλούς Έλληνες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα