Παράταση για την απολογία του έλαβε ο 15χρονος δολοφόνος του 6χρονου κωφού αγοριού- Τα τελευταία στοιχεία

13:12 25/1/2017 - Πηγή: iPop

Την Παρασκευή πρόκειται να απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ροδόπης ο 15χρονος κωφός Ρομά ο οποίος κατηγορείται και έχει ομολογήσει τη δολοφονία του 6χρονου, επίσης, κωφού αγοριού.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η είσοδος του 15χρονου φερόμενου ως δράστη ενώπιον του Εισαγγελεία την Τετάρτη προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε επίθεση από τους συγγενείς του 6χρονου, οι οποίοι φανερά οργισμένοι ζητούν η Δικαιοσύνη να τιμωρήσει το δολοφόνο του παιδιού τους.

Τι δήλωσε η μητέρα του 6χρονου;

Μιλώντας στο

xronos.gr η μητέρα του 6χρονου:

Η αδελφή του εξαφανίστηκε. Αυτό το παιδί, αν το αφήσουν οι αστυνόμοι, θα το μαχαιρώσω! Και θα το φέρω στην αστυνομία. Με τα χέρια μου. Έκαψαν την ψυχή μου. Να φάει ισόβια μέσα θέλω. Τα έκανε όλα μόνος του

Μετά τα ευρήματα του ιατροδικαστή που μιλούσαν για σεξουαλική κακοποίηση αλλά και στραγγαλισμό του αγοριού, ο 15χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ασέλγεια εναντίον τoυ. Παράλληλα, τα ευρήματα έδειξαν ότι το άτυχο αγόρι δέθηκε χειροπόδαρα στη συνέχεια βιάστηκε και τελικά στραγγαλίστηκε.

Ο Ιατροδικαστής Θράκης, Νικόλαος Κιφνίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής έκανε λόγο «για άγρια παρά φύση συνουσία» τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι από τα πιο άγρια περιστατικά που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου».

Ο 15χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης είχε συλληφθεί ξανά το 2016 με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 22χρονου με νοητική υστέρηση και τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα Τετάρτη στην Κομοτηνή θα είναι το τελευταίο αντίο στον 6χρονο που έχασε την ζωή του λίγες μέρες πριν.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Λίγες μέρες πριν μια ιδιαίτερη δολοφονία έμελλε να ταράξει την περιοχή της Κομοτηνής, καθώς ένας 15χρονος κωφός κατηγορήθηκε για την δολοφονία ενός 6χρονου αγοριού, το οποίο ενώ κακοποίησε στη συνέχεια στραγγάλισε, οδηγώντας το στο θάνατο. Το αγόρι είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή και τελικά βρέθηκε νεκρό σε εγκαταλελλειμμένη περιοχή στην Κομοτηνή.

Διαβάστε επίσης:

Κομοτηνή: Ομολόγησε ο 15χρονος την δολοφονία του 6χρονου αγοριού

The post Παράταση για την απολογία του έλαβε ο 15χρονος δολοφόνος του 6χρονου κωφού αγοριού- Τα τελευταία στοιχεία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα