Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει όταν η βασιλική οικογένεια αποφασίζει να πάει διακοπές;

18:02 16/7/2022 - Πηγή: iPop

Καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο απόγειό του τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια άνθρωποι φεύγουν για διακοπές ή παίρνουν λίγο χρόνο μακριά από τη δουλειά τους για να συναντήσουν φίλους και συγγενείς. Και αυτό περιλαμβάνει και τους βασιλικούς. Άνθρωποι είναι και αυτοί άλλωστε και χρειάζονται χαλάρωση. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι συνήθως οι πιο ήσυχοι μήνες στο βασιλικό ημερολόγιο,

καθώς τα μέλη της οικογένειας κάνουν ένα διάλειμμα από το πρόγραμμα των αμέτρητων καθηκόντων τους. Οι διακοπές της βασιλικής οικογένειας βέβαια διαφέρουν αρκετά από εκείνες που έχουμε στο μυαλό μας όλοι οι υπόλοιποι.

Αυτά είναι τα φαγητά που τρώει η Βασιλική Οικογένεια – Αν είσαι ό,τι τρως τότε ανακαλύψαμε τον κρυφό εαυτό των Royals

Πόσο εύκολο είναι να ξεφύγει από όλα και τι συμβαίνει πραγματικά με τις διακοπές της βασιλικής οικογένειας ;

Ο πιο διάσημος προορισμός διακοπών για τα βασιλικά μέλη είναι το κάστρο Balmoral στη Σκωτία, όπου η βασίλισσα κυρίως περνά τα καλοκαίρια της και όπου έχουν πραγματοποιηθεί πολλές οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Στο κάστρο, η μονάρχης έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές να απολαμβάνει βόλτες στην εξοχή, να καβαλάει άλογα και να διοργανώνει πικνίκ με την οικογένειά της. «Είναι το πιο όμορφο μέρος στη γη… και νομίζω ότι η γιαγιά είναι πιο χαρούμενη εκεί», ανέφερε η πριγκίπισσα Eugenie σε ένα ντοκιμαντέρ του ITV το 2016.

Αλλά και οι βασιλιάδες αγαπούν τα εξωτικά μέρη. Η αδερφή της βασίλισσας, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, είχε περάσει πολλές φορές τις μεγάλα χρονικά διαστήματα στο Mustique, ένα νησί στον Άγιο Βικέντιο και στις Γρεναδίνες στην Καραϊβική.

Η σύνδεσή της με το νησί ξεκίνησε το 1960 ενώ έκανε κρουαζιέρα στην Καραϊβική με το βασιλικό της γιοτ. Ο ιδιοκτήτης του, Colin Tennant, της παραχώρησε ένα οικόπεδο 10 στρεμμάτων ως γαμήλιο δώρο και αργότερα η ίδια χρησιμοποίησε τη βίλα της στο νησί ως καταφύγιο από τα μέσα ενημέρωσης και για να διοργανώνει πάρτι παρέα με άλλες διασημότητες.

Ρομαντικές αποδράσεις για τη βασιλική οικογένεια

Μερικές φορές, ο ρομαντισμός ανθεί κατά τη διάρκεια των βασιλικών αποδράσεων. Όταν ο πρίγκιπας Harry παρουσίασε τη Meghan Markle ως αρραβωνιαστικιά του το 2017, μίλησε στους δημοσιογράφους για το υπέροχο ταξίδι τους στη Μποτσουάνα, όπου οι δυο τους κατασκήνωσαν κάτω από τα αστέρια, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτή η επίσκεψη ήταν πολύ σημαντική για το ζευγάρι. Οι στιγμές που πέρασαν εκεί, αποτυπώθηκαν ακόμη και στο δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan, το οποίο περιείχε ένα διαμάντι από τη Νότια Αφρική.

Το νέο βιβλίο για τη Βασιλική Οικογένεια αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ο Harry και η Meghan εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα

Ο πρίγκιπας William από την άλλη, έκανε πρόταση γάμου στην Kate Middleton κατά τη διάρκεια της απόδρασης τους σε μια ξύλινη καλύβα στη σκιά του όρους Κένυα. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ενώ διέμενε σε ένα ρουστίκ καταφύγιο κοντά σε ένα τεράστιο καταφύγιο ζώων όπου ρινόκεροι και καμηλοπαρδάλεις περιφέρονταν ελεύθερα.

Με τόσες πολλές αναμνήσεις που έχουν δημιουργήσει κατά τις περιοδείες τους, δεν είναι περίεργο που οι βασιλιάδες αγαπούν τις διακοπές τους όσο και εμείς οι υπόλοιποι. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο William και η Kate δημοσίευσαν μια φωτογραφία από το οικογενειακό τους ταξίδι στην Ιορδανία, όπου δείχνουν πολύ χαλαροί με τα 3 τους παιδιά.

Ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμη πού θα περάσει η βασιλική τις διακοπές της το φετινό καλοκαίρι, ένα είναι σίγουρο. Μετά από μια πολυάσχολη περίοδο κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου προς τιμήν της βασίλισσας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα απολαύσουν αρκετές ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

5 βιβλία που πρέπει να διαβάσεις αν σε εξιτάρει η ίντριγκα στη βασιλική οικογένεια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει όταν η βασιλική οικογένεια αποφασίζει να πάει διακοπές; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα