Ηρέμησαν τα πνεύματα στην Ειδομένη- Αυξήθηκαν οι συλλήψεις

17:19 13/4/2016 - Πηγή: iPop

Ηρεμία επικρατεί στην Ειδομένη όπου από το μεσημέρι της Τετάρτης σημειώθηκε μεγάλη ένταση. Να σημειωθεί πως αυξήθηκαν οι συλλήψεις της αστυνομίας ενώ οι έρευνες για την εύρεση ύποπτων αντικειμένων και ατόμων συνεχίζοντας.

Πόσα άτομα έχουν συλληφθεί;

Τρία άτομα από τη Νορβηγία, δύο γυναίκες και ένας άντρας αλλά και μία γυναίκα από την Αγγλία καθώς στο όχημα όπου επέβαιναν υπήρχε ασύρματος.

Το πρωί οι άνδρες της αστυνομίας είχαν συλλάβει και μια Γερμανίδα που είχε στην κατοχή της ένα σπρέι πιπεριού.

Τι
συνέβη νωρίτερα στην Ειδομένη;

Οι αστυνομικοί της ΠΓΔΜ έκαναν και σήμερα χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης εναντίον προσφύγων και μεταναστών. Ενώ οι πρόσφυγες και μετανάστες ρίχνουν συνεχώς πέτρες.

Διμοιρίες της ΕΛ.ΑΣ στο σημείο:

Δύο διμοιρίες ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας παρατετάχθηκαν δίπλα στον φράχτη, που έχει υψωθεί στην ουδέτερη ζώνη ΕλλάδαςΠΓΔΜ. Στόχος ήταν να αποτραπεί ενδεχόμενη προσέγγιση προσφύγων.

#Greece #Update. Tear gas falling again close to #refugees protesting in #Idomeni pic.twitter.com/X9Ll4eik7Q Video by @Britta_Jaeger

— José Miguel Sardo (@jmsardo) April 13, 2016

Οι συμπλοκές ξεκίνησαν όταν ομάδα προσφύγων και μεταναστών πλησίασαν τον συρμάτινο φράκτη και προσπάθησαν τον ανοίξουν για να περάσουν στην ΠΓΔΜ.

#Greece#Update: New clashes in #Idomeni between macedonian police and #refugees . Injured ppl via @ElenaHerrerospic.twitter.com/tiTPplkYFQ

— José Miguel Sardo (@jmsardo) April 13, 2016

photo:Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Ηρέμησαν τα πνεύματα στην Ειδομένη- Αυξήθηκαν οι συλλήψεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα