«Ήμουν τυχερή που τον εκπροσώπησα»: Η δικηγόρος του Johnny Depp αποκαλύπτει τα συναισθήματά της σχετικά με την πολύκροτη δίκη

14:30 28/7/2022 - Πηγή: iPop

Η δικηγόρος του Johnny Depp, Camille Vasquez, αποκάλυψε ότι νιώθει «τυχερή» που τον υπερασπίστηκε στο δικαστήριο εναντίον της πρώην συζύγου του και φερόμενης ως κακοποιού του, Amber Heard.

Στο teaser της συνέντευξής της από την παρουσιάστρια του «CBS Mornings», Gayle King, η δικηγόρος ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι ο σταρ

των «Πειρατών της Καραϊβικής» την επέλεξε για να τον εκπροσωπήσει στην πολυσυζητημένη υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης.

Συνέντευξη δικηγόρου – Johnny Depp: Όσα αποκάλυψε για τον ηθοποιό

«Ήταν σημαντικό να υπάρχει μια γυναίκα στην ομάδα», δήλωσε η 38χρονη δικηγόρος.

«Γιατί;» την ρώτησε η King.

«Αυτή η υπόθεση απαιτούσε μια γυναικεία προοπτική», απάντησε η Vasquez, «και ήμουν εγώ η τυχερή που επιλέχτηκε να κάνω αυτή τη δουλειά».

«Νιώθεις τυχερή; Αυτή είναι η κατάλληλη λέξη;» την διέκοψε και πάλι η King.

Ποια είναι η Camille Vasquez; Η δικηγόρος του Johnny Depp που μας έχει κλέψει την καρδιά

EXCLUSIVE: @GayleKing sits down with attorney Camille Vasquez, who represented Johnny Depp in his defamation trial win against ex-wife Amber Heard, for her first interview since Heard filed a motion to appeal. pic.twitter.com/uf3Rqrn3vH

CBS Mornings (@CBSMornings) July 27, 2022

«Νομίζω ναι», συμφώνησε η Vasquez. «Νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός σκληρής δουλειάς και τύχης — δεν μπορείς να το υποτιμήσεις αυτό. Φυσικά, είναι τρομερές οι ώρες δουλειάς, αλλά το αποτέλεσμα οφείλεται και σε λίγη τύχη, και δεν είναι μια δουλειά που πήρα ελαφρά τη καρδία», πρόσθεσε.

«Ήταν το όνομά του, η ζωή του. Ήταν σημαντικό», είπε.

Η συνέντευξη έρχεται μια εβδομάδα αφότου η Amber Heard κατέθεσε αίτηση έφεσης κατά της ετυμηγορίας των ενόρκων, η οποία έκρινε υπέρ του Johnny Depp τον περασμένο μήνα.

Έφεση της Amber Heard κατά της απόφασης στη δίκη με τον Johnny Depp- Τι υποστηρίζει

Οι επτά ένορκοι αποφάνθηκαν ότι η πρώην σύζυγός του τον συκοφάντησε λέγοντας ότι την κακοποιούσε σωματικά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και επιδίκασαν στον διάσημο πρωταγωνιστή αποζημίωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thetumorgirl

Η Camille Vasquez έγινε σταρ κατά τη διάρκεια της δίκης. Στην αρχή, το TikTok είχε πειστεί ότι η 38χρονη δικηγόρος μπορεί να είχε ερωτική σχέση με τον ηθοποιό, αλλά οι ερωτήσεις της στη διάρκεια της αντεξέτασης και η ισχυρή παρουσία της για λογαριασμό του πελάτη της υπερνίκησαν σύντομα τις φήμες, ενώ μια tattoo artist έκανε μέχρι και τατουάζ με τη φιγούρα της.

Johnny Depp: Η δωρεά ύψους 800.000 δολαρίων σε νοσοκομεία που είχε υποσχεθεί ότι θα βοηθήσει η Amber Heard

Στις 15 Ιουλίου, φανς κατέγραψαν βίντεο από την επανασύνδεση της Camille με τον Johnny Depp σε μια από τις συναυλίες του στην Ευρώπη. Η δικηγόρος σύστησε τον ηθοποιό στον φίλο της, τον Βρετανό επιχειρηματία Edward Owen, 38 ετών.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Ήμουν τυχερή που τον εκπροσώπησα»: Η δικηγόρος του Johnny Depp αποκαλύπτει τα συναισθήματά της σχετικά με την πολύκροτη δίκη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ήμουν, Johnny Depp,imoun, Johnny Depp