Ιδανικές λύσεις και φυσικά χωρίς τύψεις για τις βραδινές λιγούρες

15:38 22/1/2017 - Πηγή: iPop

Το βράδυ πεινάς περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη της ημέρας. Δεν ξέρεις, όμως, τι να κάνεις. Το στομάχι σου δηλώνει με κάθε τρόπο, πως είναι άδειο και πρέπει να γεμίσει και οι λιγούρες σου γίνονται όλο και εντονότερες.

Μην αγχώνεσαι! Έχεις εμάς. Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε τις ιδανικές λύσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να χορτάσεις χωρίς, όμως, να έχεις τύψεις.

Ποιες είναι οι ιδανικές τροφές για τις βραδινές σου λιγούρες;Τα φρούτα: Μπορείς άφοβα το βράδυ αφού πεινάς να καταναλώσεις φρούτα. Μην πεις «όχι» ακόμα και στις μπανάνες. Ακόμα κι αν θεωρείς
πως οι μπανάνες το βράδυ θα σε παχύνουν, εμείς σου λέμε πως κάνεις λάθος. Οι μπανάνες περιέχουν τρυπτοφάνη, κάλιο και μαγνήσιο, συστατικά τα οποία χορταίνουν, αλλά και δρουν ως φυσικά μυοχαλαρωτικά.

Λαχανικά: Λαχανικά μπορείς να φας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και σε όση ποσότητα εσύ κρίνεις πως θα σε χορτάσουν. Προσοχή, όμως, στο πόσο λάδι και αλάτι θα βάλεις.
Γιαούρτι: Το γιαούρτι θα σε χορτάσει και θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς σαν πουλάκι. Περιέχει ασβέστιο το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς έχει άμεση σχέση με τους κύκλους του ύπνου. Παράλληλα, το γιαούρτι θα σε κάνει να νιώσεις πως είσαι πλήρης, χωρίς, όμως, να πρηστείς. Δοκίμασε το και θα δεις πως έχουμε δίκαιο.

The post Ιδανικές λύσεις και φυσικά χωρίς τύψεις για τις βραδινές λιγούρες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιδανικές,idanikes