Ηχηρό μήνυμα Ομπάμα ενάντια στην τρομοκρατία

20:41 23/3/2016 - Πηγή: iPop

Ηχηρό μήνυμα απέστειλε ο Μπαράκ Ομπάμα από την Αργεντινή, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη μετά την Κούβα. Κατά την διάρκειά της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τόνισε πως προτεραιότητά του είναι ο αγώνας ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

«Αυτή είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μου. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε το ΙΚ έως ότου εκδιωχθεί από τη Συρία και το Ιράκ και καταστραφεί οριστικά», είπε συγκεκριμένα ο Αμερικανός Πρόεδρος, προσθέτοντας πως ο αγώνας μέχρι στιγμής έχει φέρει αποτελέσματα.

Μάλιστα

είπε πως η τρομοκρατική οργάνωση έχει αποδυναμωθεί σε σημαντικό βαθμό, ενώ χάσει εδάφη που είχε στην κατοχή της στη Συρία και το Ιράκ.

«Ο κόσμος οφείλει να ενωθεί εναντίον της τρομοκρατίας. Μπορούμε και θα νικήσουμε αυτούς που απειλούν την ασφάλεια, όχι μόνο του δικού μας πληθυσμού αλλά όλου του κόσμου», είπε στην συνέχεια ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος και από την Κούβα καταδίκασε τις επιθέσεις στη βελγική πρωτεύουσα και κάλεσε όλους «ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής ή θρησκείας, να δώσουν μάχη εναντίον της μάστιγας της τρομοκρατίας».

The post Ηχηρό μήνυμα Ομπάμα ενάντια στην τρομοκρατία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα