Αίτημα για προ ημερησίας για θέματα ασφαλείας από τον Κ. Μητσοτάκη

20:30 23/3/2016 - Πηγή: iPop

Αίτημα για προ ημερησίας για θέματα ασφαλείας κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε να διεξαχθεί προ ημερησίας συζητήσης για θέματα ασφαλείας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Την επιστολή αναμένεται να στείλει και στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κυριάκος

Μητσοτάκης, μάλιστα στην επιστολή του συνδέει τα ζητήματα ασφαλείας με το προσφυγικό σημειώνοντας πως “καθίσταται αναπόδραστη ανάγκη η εξέταση της ασφάλειας στις νέες συνθήκες που βιώνει η χώρα”. Σε άλλο σημείο της επιστολής σημειώνεται:

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες βάσιμα μπορεί να υποστηριχθεί ότι οι συμφωνίες της ΕΕ για το προσφυγικό και οι ρυθμίσεις για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων θα αντιμετωπίσουν πρόσθετα προβλήματα στην εφαρμογή τους. Αυτό θα σημαίνει επιπλέον βάρη και πρόσθετα προβλήματα σε μία σχεδόν εκτός ελέγχου κατάσταση στο προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγα λεπτά μετά την κατάθεση της επιστολής έγραψε στο twitter:

Μόλις ζήτησα προ ημερησίας
διατάξεως συζήτηση για την ασφάλεια που είναι προϋπόθεση ελευθερίας & Δημοκρατίας.Ειδικά στις σημερινές συνθήκες.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 23, 2016

H επιστολή:

Να θυμίσουμε πως ήταν ήδη προγραμματισμένη μία προ ημερησίας συζήτηση για τη Δικαιοσύνη στη Βουλή,για το βράδυ της Τρίτης η οποία αναβλήθηκε λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

The post Αίτημα για προ ημερησίας για θέματα ασφαλείας από τον Κ. Μητσοτάκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα