«Η Βουλή δεν θα ψηφίσει νέα μέτρα»

11:02 26/1/2017 - Πηγή: iPop

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις του Α. Τσίπρα και του Δ. Τζανακόπουλου κινήθηκαν τα όσα είπε η Όλγα Γεροβασίλη το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο Eurogroup.

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ τόνισε για ακόμα μια φορά ότι δεν υπάρχουν νέα μέτρα, «η Βουλή δεν θα ψηφίσει νέα

μέτρα».

Σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη, η Κυβέρνηση έχει αποδεχτεί ήδη την επέκταση του δημοσιονομικού «κόφτη», αλλά για έναν μόνο χρόνο.

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το 2018 διότι θα έχουν επιτευχθεί μέχρι τότε οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Τα μέτρα της επόμενης τριετίας έχουν συμφωνηθεί.Η δεύτερη αξιολόγηση καθυστερεί να ολοκληρωθεί, λόγω των διαφωνιών του ΔΝΤ με τους Ευρωπαίους

Για την ίδια, η Κυβέρνηση δεν ρώτησε ποτέ το ΔΝΤ εάν θα συμμετέχει ή όχι στο ελληνικό πρόγραμμα, «αυτό είναι κάτι που προέκυψε με πρωτοβουλία του ΔΝΤ».

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο εκλογών, η κ. Γεροβασίλη το απέκλεισε λέγοντας ότι «αποτελεί καταστροφικό σενάριο για τη χώρα αυτή τη στιγμή».

The post «Η Βουλή δεν θα ψηφίσει νέα μέτρα» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα