Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο Μάντσεστερ: Σημειώθηκε έκρηξη-Συνελήφθη ένας 25χρονος(Vid)

18:04 28/5/2017 - Πηγή: iPop

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή Moss Side του Μάντσεστερ όπου διεξάγεται μεγάλη έρευνα της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βρετανίας, για τον εντοπισμό συνεργών του Salman Abedi, του βομβιστή του μακελειού της περασμένης Δευτέρας.

Οι πρώτες πληροφορίες από το σημείο, αναφέρουν πως η έκρηξη προκλήθηκε από τους ίδιους τους άντρες των

βρετανικών αρχών στην προσπάθειά τους να διαρρήξουν πόρτα διαμερίσματος όπου διέμενε ένας από τους υπόπτους χωρίς γίνεται λόγος για κάποιο τραυματισμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης συνελήφθη ένας 25χρονος άντρας, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τρομοκρατικές οργανώσεις. Συνολικά από την πρώτη μέρα των επιχειρήσεων στη Βρετανία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, έχουν τεθεί υπό κράτηση 12 άτομα ηλικίας από 18 έως 44 ετών ενώ δύο ακόμα που είχαν συλληφθεί αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Στην περιοχή, έχει αναπτυχθεί μεγάλη αστυνομική δύναμη ενώ ολόκληρη η πόλη βρίσκεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λόγω και του Μαραθωνίου που λαμβάνει χώρα σήμερα στο Μάντσεστερ.

The post Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο Μάντσεστερ: Σημειώθηκε έκρηξη-Συνελήφθη ένας 25χρονος(Vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη, Μάντσεστερ, Σημειώθηκε -Συνελήφθη, 25χρονοςVid,megali, mantsester, simeiothike -synelifthi, 25chronosVid