Η βασίλισσα Ελισάβετ ακυρώνει τις συναντήσεις της – Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της

14:04 22/2/2022 - Πηγή: iPop

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα χάσει έναν προγραμματισμένο virtual αρραβώνα την Τρίτη, 22/2, επειδή εξακολουθεί να παρουσιάζει ήπια συμπτώματα κρυολογήματος, αφού βρέθηκε θετική στον COVID-19, δήλωσε εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Το παλάτι ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα βρέθηκε θετική την Κυριακή, 20/2, και θα συνεχίσει με ελαφρά καθήκοντα. Περαιτέρω δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, όπως η εβδομαδιαία συνομιλία της με τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον την Τετάρτη, 23/2, θα αποφασιστούν στο άμεσο μέλλον.

Μεγάλο μέρος του προσωπικού του Windsor Castle

βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό

Η βασίλισσα Ελισάβετ ακυρώνει τις συναντήσεις της λόγω covid!

«Καθώς η Αυτού Μεγαλειότητα εξακολουθεί να βιώνει ήπια συμπτώματα σαν κρυολόγημα, αποφάσισε να αναλάβει τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις της σήμερα, αλλά θα συνεχίσει με άλλα καθήκοντα».

Η βασίλισσα έχει λάβει τρεις δόσεις εμβολίου κατά του κορονοϊού, τόσο, όμως, ο μεγαλύτερος γιος της Πρίγκιπας Κάρολος, όσο και η νύφη της Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης, προσβλήθηκαν πρόσφατα από τον COVID-19.

Ο Κάρολος, ο διάδοχος του θρόνου, νωρίτερα αυτό το μήνα αποχώρησε από μια εκδήλωση αφού προσβλήθηκε από κορονοϊό για δεύτερη φορά. Πηγή του παλατιού αποκάλυψε ότι είχε συναντήσει τη βασίλισσα λίγες μέρες πριν.

DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP VIA GETTY

Θετική στον κορονοϊό η Βασίλισσα Ελισάβετ – H επίσημη ανακοίνωση του παλατιού

Όπως φαίνεται, η βασίλισσα αναγκάζεται να εγκαταλείψει ξανά τα καθήκοντά της, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αφού επέστρεψε μετά από αρκετούς μήνες άδεια, καθώς οι γιατροί της είπαν να ξεκουραστεί.

Η βασίλισσα αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της σε πολλές σημαντικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών της στη διάσκεψη για το κλίμα COP26 στη Γλασκώβη της Σκωτίας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η βασίλισσα Ελισάβετ ακυρώνει τις συναντήσεις της – Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελισάβετ,elisavet