Ο Ιππόλυτος πάει Επίδαυρο

10:01 23/7/2014 - Πηγή: iPop

Ο Ιππόλυτος, το γνωστό αριστούργημα του Ευριπίδη, θα βρίσκεται στην Επίδαυρο για δύο και μόνο παραστάσεις στις 25 και 26 Ιουλίου. Η παράσταση που έχει πολλούς φανατικούς υποστηρικτές, έρχεται για να γοητεύσει για ακόμα μία φορά το πιστό του κοινό.

Ο απομονωμένος νέος που ζει μακριά από τις χαρές του έρωτα, κλεισμένος στον εαυτό του αρνείται να αποδώσει τις τιμές που πρέπει στην Αφροδίτη. Η θεά Αφροδίτη τότε, για να τον τιμωρήσει αρχίζει να σχεδιάζει την καταστροφή του. Αποφασίζει έτσι να περιπλέξει τα πράγμα και να κάνει την μητριά του Φαίδρα να τον ερωτευτεί.

Ο Ιππόλυτος, όμως, αρνείται τον αρρωστημένο ερωτά της μητριάς του και έτσι αυτή δίνει τέλος στη ζωή της.

Ο πατέρας του Ιππόλυτου, όμως, Θησέας, όταν βρίσκει νεκρή τη γυναίκα του θεωρεί υπεύθυνο τον γιο του και ζητά την τιμωρία του από τους Θεούς. Όταν, όλα αποκαλύπτονται και βγαίνει η αλήθεια στο φως είναι πλέον αργά.

Η παράσταση Ιππόλυτος είναι σκηνοθετημένη από τη Λυδία Κονιόρδου η οποία έχει διπλό ρόλο στην παράσταση.. Εκτός από τη σκηνοθεσία ξεδιπλώνει το ερμηνευτικό της ταλέντο και πλαισιώνεται από μία ομάδα γνωστών και καταξιωμένων στο χώρο του θεάτρου ηθοποιών.

Info!

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Παραστάσεις :25-26/7/2014
Ώρα παραστάσεων: 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: Από 5 έως 45 Ευρώ

The post Ο Ιππόλυτος πάει Επίδαυρο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα