Η Ρωσία στρέφει τις ελπίδες της στο μαύρο κουτί- Συγκλονιστικές οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια του Τουπόλεφ (Photo-Video)

11:59 27/12/2016 - Πηγή: iPop

Επί ποδός βρίσκονται οι ρώσικες Αρχές οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες τους για λύσουν το πέπλο μυστηρίου που σκεπάζει την υπόθεση συντριβής του Τουπόλεφ που κατέπεσε στη Μαύρη Θάλασσα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίστηκε το ένα από τα δύο μαύρα κουτιά και θα σταλεί άμεσα για εξέταση.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα συντρίμμια του Τουπόλεφ:

Μερικά τμήματα από τα συντρίμμια του ρωσικού στρατιωτικού Τουπόλεφ ανασύρθηκαν από τα βάθη της Μαύρης Θάλασσας.

Θυμίζουμε, πως από τη συνετρίβη του αεροσκάφους έχασαν τη ζωή τους 92 άτομα.

Δείτε videο από τις έρευνες:

lang="fr">[#VIDEO] Les sauveteurs ont remonté à la surface des fragments du fuselage de l’avion #Tu154https://t.co/vv4d4wniBY#Russie #crash pic.twitter.com/c893UN9t4Z

— Sputnik France (@sputnik_fr) December 27, 2016

Η συσκευή εγγραφής, δηλαδή το μαύρο κουτί να τονίσουμε πως φέρεται να περιέχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους ερευνητές έτσι ώστε να προσδιορίσουν την αιτία της συντριβής της Κυριακής, που σκότωσε δεκάδες Κόκκινου Στρατού τραγουδιστές Χορωδία και χορευτές, ενώ βρίσκονταν καθ ‘οδόν προς τη Συρία.

Τονίζουμε, πως τα σενάρια που επικρατούν είναι να έκανε λάθος ο πιλότος ή να σημειώθηκε κάποιο άλλο τεχνικό λάθος, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο τρομοκρατίας.

Το υπουργείο Άμυνας έχει δηλώσει πως οι ομάδες έρευνας και διάσωσης έχουν μέχρι στιγμής ανασύρει 12 σορούς και έχει εντοπίσει 156 ανθρώπινα μέλη.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της νύχτας εντοπίσθηκαν επιπλέον πέντε θραύσματα του αεροπλάνου.

H ανακοίνωση του υπουργείο Άμυνας σχετικά με την εύρεση συντριμμιών αναφέρει τα εξής:

Αρκετά συντρίμμια βρέθηκαν στον βυθό, μεταξύ αυτών η ουρά μαζί με τμήματα του κινητήρα. Αυτή τη στιγμή οι δύτες εξετάζουν αυτά τα κομμάτια

Διάβασε περισσότερα:

Eντοπίστηκε το ένα μαύρο κουτί του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους

photo:Sputnik Deutschland,telesur,Press Service of Russian Emergency Situasions Ministry/V.Velengurin

The post Η Ρωσία στρέφει τις ελπίδες της στο μαύρο κουτί- Συγκλονιστικές οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια του Τουπόλεφ (Photo-Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > iPop
Ρωσία, - Συνεχίζονται, Τουπόλεφ Photo-Video,rosia, - synechizontai, toupolef Photo-Video