Η πιο πρωτότυπη λάμπα από καπάκια αναψυκτικού

18:51 31/5/2017 - Πηγή: iPop

Το να φτιάξεις μία πρωτότυπη λάμπα από καπάκια αναψυκτικού είναι σίγουρα ένα μοναδικό έργο. Η υπομονή είναι το χαρακτηριστικό που χρειάζεται να έχεις για αυτήν την κατασκευή. Διάβασε παρακάτω τις οδηγίες και ακολούθησε τα βήματα στις φωτογραφίες για να φτιάξεις και εσύ αυτήν την ιδιαίτερη λάμπα η οποία θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω της!

Τι θα χρειαστείς;Kαπάκια από σόδαΛαμπτήραΒάση μίας λάμπαςΚαλώδιαΟδηγίες:Αρχικά, αφαίρεσε τα καπάκια από τα ανακυκλωμένα κουτάκια σου. Προκειμένου να προχωρήσεις περαιτέρω, κάνε ακριβώς ότι στη φωτογραφία. Πάρε ένα λυγισμένο καπάκι και τοποθέτησε το στην
στεφάνη του καλωδίου και πίεσε το γυρίζοντας το σε κλίση 90 μοιρών. Επειδή θες κάθε καπάκι να είναι τυλιγμένο καλά γύρω από το καλώδιο, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ένα κατσαβίδι με το οποίο θα δημιουργήσεις κλίσεις στα καπάκια. Επανέλαβε μέχρι το κάλυμμα του καλωδίου να είναι πλήρως καλυμμένο.Μόλις τελειώσεις με την κορυφή, βάλε μια σειρά με καμπυλωμένα καπάκια στην άκρη και κόψε τα υπόλοιπα όπως φαίνεται στην εικόνα. Χρησιμοποίησε το κοπίδι για αυτήν την εργασία. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου, άνοιξε το καπάκι και πέρασε το μέσα από άλλα καπάκια σχηματίζοντας ένα στεφάνι. Επανέλαβε τη διαδικασία μέχρι να ολοκληρώσεις ολόκληρη τη λάμπα.Εάν η λάμπα φαίνεται καλή, προχώρα. Για την τελευταία σειρά κάθε καπάκι δεν χρειάζεται μία, αλλά δύο κοπές. Κάνε κοπές σε κάθε άκρο. Τοποθέτησε τα όπως στα προηγούμενα στεφάνια, αλλά ελέγξτε τη φωτογραφία για να δεις εάν έχεις επιτύχει το ίδιο αποτέλεσμα.Το χαμηλότερο στεφάνι θα πρέπει να είναι σαν το πάνω. Βγάλτα από το στεφάνι, άνοιξε τα και λύγισε τα σε 45 μοίρες και χρησιμοποιώντας τους κόφτες σε κάθε πλευρά, ρίξε το κάθε ένα έτσι ώστε να μπορείς να τα συνδέσεις. Σ’ αυτά τα τελευταία βήματα, θα πρέπει να εισάγεις το στεφάνι και να το συνδέσεις με την βάση της λάμπας με υπομονή.Για να ολοκληρώσεις το έργο, εγκατέστησε το λαμπτήρα. Τελείωσες!

The post Η πιο πρωτότυπη λάμπα από καπάκια αναψυκτικού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα