Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια υπέροχη μαμά! Κι έχουμε αποδείξεις! (Photos)

20:05 14/10/2020 - Πηγή: iPop

Αποτελεί ένα πολύ όμορφο παράδειγμα, όχι μόνο εκείνη, αλλά ολόκληρη η οικογένειά τους. Η Ολυμπία Χοψονίδου μας έδειξε πώς μαθαίνει γραμματική στα παιδιά της κι εμείς θυμηθήκαμε μερικούς λόγους για τους οποίους την θαυμάζουμε σαν μητέρα!

Τον περασμένο Γενάρη, το μοντέλο και ο σύζυγός της, Βασίλης Σπανούλης, απέκτησαν το έκτο τους παιδί. Λατρεύουν που έχουν μια μεγάλη οικογένεια και δεν τους τρομάζει. Και μπορεί εάν δεν έχεις ακόμα παιδιά ή εάν έχεις ένα παιδί, να μην μπορείς να φανταστείς την καθημερινότητα με 6 παιδιά, και να σου φαίνεται δύσκολη, αλλά η Ολυμπία Χοψονίδου

δείχνει ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Αντιθέτως ο χρόνος περνάει καταπληκτικά για όλους!

Πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε ένα story απ’ την καθημερινότητά της, στο οποίο μας έδειξε πώς μαθαίνει στα παιδιά της γραμματική.

Καθώς οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι αυξημένες, έφτιαξε ένα ‘‘tip’’ που τη βοήθησε να εξοικονομεί σημαντικό χρόνο.

Αυτό που της έλυσε τα χέρια είναι ένας μαύρος τοίχος στο σπίτι της, πάνω στον οποίο έχει σημειώσει διάφορους γραμματικούς κανόνες, προκειμένου να μην χρειάζεται να είναι κάθε λεπτό εκεί, και τα παιδιά να μπορούν να διαβάσουν έχοντας ως οδηγό τους τις σημειώσεις στον πίνακα.

Αυτή την ιδέα μπορούμε να εφαρμόσουμε όλοι στο σπίτι μας πολύ εύκολα, είτε βάφοντας μαύρο έναν τοίχο για να γράφουμε ό,τι θεωρούμε χρήσιμο, είτε αγοράζοντας έναν μαυροπίνακα που μπορούμε να κρεμάσουμε όπου θέλουμε.

Η Ολυμπία Χοψονίδου περνάει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της κι αυτό είναι απ’ τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας γονέας προκειμένου να μεγαλώσουν τα παιδιά του με αγάπη.

Στον πίνακα που χρησιμοποιεί για τους κανόνες της γραμματικής, η μαμά γράφει κι άλλες σημειώσεις, ενώ αφήνει γλυκά μηνύματα στα παιδιά της! Τον Ιούνιο, που είχε γενέθλια ο γιος της Δημήτρης έγραψε μια ευχή εκεί για να μείνει όλη μέρα!

Άλλες φορές, το μοντέλο έχει μοιραστεί ανέμελες στιγμές με παιχνίδι με τα παιδιά της, στη θάλασσα, σε παιδικές χαρές, ακόμα και σε γήπεδα τένις!

View this post on Instagram

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on Apr 29, 2014 at 12:00pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on Sep 13, 2012 at 1:11am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on Sep 4, 2012 at 7:17am PDT

Μια ξεχωριστή στιγμή στο timeline της ήταν όταν ανέβασε βίντεο με όλη την οικογένεια στο μαιευτήριο για να υποδεχθούν το νέο μέλος!

View this post on Instagram

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on Jan 20, 2020 at 1:43am PST

Φυσικά, φροντίζει να πηγαίνει όσο πιο συχνά μπορεί με τα παιδιά της στους αγώνες του Βασίλη Σπανούλη, για να στηρίζουν όλοι μαζί τον μπαμπά της οικογένειας και να του στέλνουν θετική ενέργεια με την παρουσία τους!

View this post on Instagram

#spanoulisteam

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on May 5, 2014 at 5:46am PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια υπέροχη μαμά! Κι έχουμε αποδείξεις! (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα