«Από πού ξεκίνησαν όλα»: Αυτός ο πατέρας δεν περίμενε ότι θα γίνει viral όταν έκανε αυτή την ανάρτηση!

18:43 14/10/2020 - Πηγή: iPop

Είναι κάποιες φορές που κάτι τόσο απλό, μπορεί να είναι τόσο δυνατό και συγκινητικό! Ο κάθε γονιός περνάει διάφορα στάδια βλέποντας το παιδί του να μεγαλώνει και συχνά δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτό το συναίσθημα εάν δεν το έχουμε ζήσει. Κι όμως ο Κίρεν Σάνον κατάφερε να μας κάνει να καταλάβουμε έστω και λίγο πώς νιώθει, κάνοντας μια αναδρομή στο «Από πού ξεκίνησαν όλα»!

Ο Κίρεν Σάνον ανέβασε πριν μερικές μέρες στο Twitter του τρεις φωτογραφίες με την κόρη του, Νίαμ, σε διάφορα στάδια της ζωής τους, απ’ την πρώτη μέρα στο σχολείο

μέχρι την αποφοίτησή της απ’ το Πανεπιστήμιο. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο πλαίσιο του “How it Started. How it’s going” (πώς ξεκίνησε, πώς εξελίσσεται), όπου οι χρήστες ανεβάζουν φωτογραφίες της επιλογής τους μ’ αυτό το θέμα.

Δεν μπορούσε φυσικά να περιμένει ότι αυτή η ανάρτηση θα γινόταν viral!

Στην πρώτη εικόνα, βλέπουμε τον μπαμπά με την κόρη την πρώτη της μέρα στο Δημοτικό Σχολείο St Therese του Lisieux στο βόρειο Μπέλφαστ, τον Σεπτέμβριο του 1999.

“Νομίζω ότι ήμουν πιο νευρικός από αυτή”, σχολίασε χαρακτηριστικά στο BBC ο περήφανος πατέρας.

Η σχέση πατέρα-κόρης είναι τόσο ιδιαίτερη, όσο αυτές οι φωτογραφίες!

Στη δεύτερη φωτογραφία, βλέπουμε την Νίαμ και τον πατέρα της την τελευταία της μέρα στο σχολείο, τον Μάιο του 2013, ενώ στην τελευταία είναι η αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο, το Καλοκαίρι του 2018.

Όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες ακριβώς στο ίδιο σημείο, έξω απ’ το σπίτι τους, και σε όλες ο περήφανος πατέρας κρατάει την κόρη του απ’ το χέρι.

“Παρακολουθώ τα Like να ανεβαίνουν”, είπε ο Κίρεν Σάνον, λέγοντας πως ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει το ότι κατάφερε να συγκινήσει τόσους ανθρώπους!

Το καλό είναι ότι τώρα σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι ξέρουν πόσο περήφανος είμαι για την κόρη μου

«Από πού ξεκίνησαν όλα»: Δες την viral ανάρτηση στο Twitter

How it started. How it’s going pic.twitter.com/wm64ywTmmk

— Ciarán Ó’Seanáin (@CiaranNB) October 10, 2020

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Από πού ξεκίνησαν όλα»: Αυτός ο πατέρας δεν περίμενε ότι θα γίνει viral όταν έκανε αυτή την ανάρτηση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα