Η οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε ο Ronaldo μετά την απώλεια του νεογέννητου

10:43 22/4/2022 - Πηγή: iPop

Μετά την τραγική απώλεια του νεογέννητου αγοριού του, η οικογενειακή φωτογραφία του Ronaldo έρχεται με στόχο ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής να ευχαριστήσει τους πάντες για την αγάπη τους και να στείλει το μήνυμα που θέλει.

Ο σταρ του ποδοσφαίρου ανέβασε μια φωτογραφία απ’ το σπίτι, στο οποίο είναι όλοι μαζί, με την σύντροφό του, την κόρη τους και τα υπόλοιπα παιδιά του.

Στη φωτογραφία, ο Cristiano κρατάει στην αγκαλιά του την νεογέννητη κόρη του, ευχαριστεί όλους

όσους έδειξαν τη στήριξή τους σ΄αυτή την δύσκολη στιγμή και τονίζει πως τώρα είναι καιρός να είναι ευγνώμων για τη ζωή που μόλις καλωσόρισαν σ’ αυτό τον κόσμο.

Σπίτι μου, σπιτάκι μου. Η Gio και η μικρή μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες για τα καλά τους λόγια και τις κινήσεις (συμπαράστασης). Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι αισθανθήκαμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι ώρα να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε στον κόσμο

Η οικογενειακή φωτογραφία του Ronaldo: View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, ο Ronaldo ανακοίνωσε ότι πέθανε το ένα απ’ τα δίδυμα παιδιά που περίμενε με την σύντροφό του και στη συνέχεια ποδοσφαιριστές και σύλλογοι εξέφρασαν ένθερμα τα συλλυπητήριά τους, ενώ οι οπαδοί της Liverpool συγκίνησαν τραγουδώντας το «You’ll Never Walk Alone», στον αγώνα με την Manchester, στον οποίο ο Cristiano δεν συμμετείχε λόγω του πένθους.

«You’ ll Never Walk Alone»: Όταν οι οπαδοί της Λίβερπουλ σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης αφιερώνοντας το στον Κριστιάνο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε ο Ronaldo μετά την απώλεια του νεογέννητου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ronaldo,