Η μεγάλη αλλαγή στις κρατήσεις μέσω Airbnb λόγω του κορονοϊού

12:42 29/4/2020 - Πηγή: iPop

H Airbnb φέρνει μια μεγάλη αλλαγή στις ενοικιάσεις λόγω του κορονοϊού. Οι κρατήσεις μέσω Airbnb πλέον θα πρέπει να έχουν μεταξύ τους τουλάχιστον 24 ώρες απόσταση. Στόχος να δίνεται ο απαραίτητος χρόνος στους ιδιοκτήτες να καθαρίζουν και να απολυμαίνουν σωστά το σπίτι.

Η δημοφιλής πλατφόρμα για κρατήσεις περιέγραψε τις νέες πολιτικές που υιοθετεί και σχετίζονται με τον κορονοϊό.

Οι αλλαγές στις κρατήσεις μέσω Airbnb

Από τον Μάιο, η Airbnb θα ενθαρρύνει θερμά τους οικοδεσπότες να απολυμαίνουν τα δωμάτια και τα σπίτια μετά την αναχώρηση των επισκεπτών χρησιμοποιώντας νέες, ολοκληρωμένες

οδηγίες καθαρισμού. Επιπλέον, οι οικοδεσπότες θα πρέπει να αφήνουν τουλάχιστον 24 ώρες διάστημα μεταξύ ενός επισκέπτη που αναχωρεί και ενός άλλου που μπαίνει.

Αυτές οι νέες οδηγίες καθαρισμού, προσανατολισμένες στην πρόληψη του Covid-19, περιλαμβάνουν μάσκες, γάντια και συγκεκριμένα απολυμαντικά. Οι οικοδεσπότες μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα πρωτοκόλλου καθαρισμού και να λάβουν πιστοποίηση, η οποία θα εμφανίζεται στα προφίλ τους στο Airbnb. Με άλλα λόγια, θα γνωρίζεις εάν ένας οικοδεσπότης έχει υιοθετήσει τα νέα πρότυπα καθαρισμού.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Airbnb, οι οικοδεσπότες μπορούν να επιλέξουν να μην δεσμευτούν σε αυτές τις οδηγίες. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αφήνουν 72 ώρες κενό ανάμεσα στις κρατήσεις τους.

Τα αεροπορικά ταξίδια μετά τον κορονοϊό δε θα είναι ίδια κι αυτή είναι η απόδειξη!

Κάποιοι οικοδεσπότες της Airbnb αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις κρατήσεις τους όταν ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού, χάνοντας χρήματα. Η εταιρεία δημιούργησε ένα ταμείο για να προσφέρει κάποια ανακούφιση σε αυτούς τους οικοδεσπότες και αυτές οι νέες πολιτικές θα μπορούσαν ενδεχομένως να μειώσουν τη ζημιά που θα μπορούσαν να πάθουν όσοι έχασαν τις κρατήσεις τους.

Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι τα αυστηρά πρότυπα καθαρισμού θα έπρεπε να υπήρχαν και πριν από την πανδημία, αλλά τουλάχιστον, όταν οι άνθρωποι αισθανθούν άνετα να ταξιδέψουν ξανά, μπορούν τουλάχιστον να είναι ήρεμοι ότι το σπίτι στο οποίο θα μείνουν είναι καθαρό.

Δες ακόμα:

To Forbes έχει την απάντηση στο πώς θα είναι τα ταξίδια μετά τον κορονοϊό

Το άρθρο Η μεγάλη αλλαγή στις κρατήσεις μέσω Airbnb λόγω του κορονοϊού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα