Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/4/2020)

09:08 29/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (29/4/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/4/2020), οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις τρέχουν

και ζητούν να τους καλύψετε, σε μία αβέβαιη οικονομική περίοδο για όλους μας. Πριν σας πιάσει πανικός, ιεραρχείστε τι μπορεί και τι όχι να καλύψετε και αν υπάρχουν χρήματα που σας οφείλουν, διεκδικήστε τα με διπλωματία και όχι με ένταση στο λόγο σας. Σύντομα όλα θα εξομαλυνθούν & θα καταφέρετε να καλύψετε εκκρεμότητες.

Ταύρος

Περισσότερο ανυπόμονοι από όσο το συνηθίζετε θα είσαστε σήμερα, αφού κάτι σημαντικό για την πορεία των εργασιακών σας φαίνεται να αργεί να σας στείλει το μήνυμα. Αν περιμένετε μια απάντηση από κάποιον προϊστάμενό σας, μην πιέσετε τα πράγματα. Εάν τώρα είχατε μία πρόταση να επενδύσετε κάπου που θα σας επιφέρει κέρδη, ίσως ο προϋπολογισμός να ξεπεράσει σε δαπάνη.

Δίδυμοι

Επειδή την περίοδο αυτή όλα είναι ρευστά, τόσο σε επαγγελματικό όσο και οικονομικό επίπεδο, στον εργασιακό σας χώρο θα συμβούν διάφορες ανακατατάξεις προσαρμογής και δουλεύει για το λόγο αυτό, πολύ παρασκήνιο. Όσο και αν θα βλέπετε κάποια πράγματα να συμβαίνουν κάτω από το τραπέζι, μην εμπλακείτε και μη δείξετε ότι γνωρίζετε αυτές τις κρυφές ενέργειες. Μείνετε μακριά.

Καρκίνος

Επαφές με σημαντικούς φίλους θα κάνετε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες και είναι σημαντικές, γιατί εμπλέκονται με την άμεση υποστήριξή τους, σε ζητήματα καριέρας και φιλοδοξιών. Κινητοποιηθείτε βρείτε άτομα που μπορεί αυθόρμητα να ξεκινήσετε μαζί κάτι κι αυτό να σας βγει σε καλό. Ένα ταλέντο σας βρίσκει το έδαφος να καλλιεργηθεί και να αναπτυχθεί τώρα.

Λέων

Μετά την περίοδο των περιορισμών και της απομόνωσης που περνάμε όλοι ούτως ή άλλως, θα φροντίσετε να πιάσετε το νήμα της καριέρας και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας από την αρχή. Στην πορεία αυτή, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε, ότι πριν λίγο καιρό, λειτουργούσε παρασκηνιακά, ένα περιβάλλον που σας έβλεπε ανταγωνιστικά. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε.

Παρθένος

Αξιόπιστες πληροφορίες θα πάρετε από ανθρώπους που εκτιμούν τη δουλειά και τα χαρίσματά σας τις ημέρες αυτές, οπότε στοιχειοθετήστε τις και δείτε με ποιο τρόπο θα τις εκμεταλλευτείτε, προκειμένου να αναδείξετε τη δουλειά σας, τις ικανότητες που διαθέτετε αλλά και να βρείτε συμμάχους στο να καταφέρετε να δικτυωθείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανεβείτε στην ιεραρχία.

Ζυγός

Μια απρόβλεπτη συνάντηση έρχεται για να αλλάξει θετικά την ψυχολογία σου, που τελευταία δεν είναι στα καλύτερά της. Ονειρέψου γιατί δεν αποκλείεται να ζήσεις ή να θυμηθείς κάτι από τα παλιά, με ένα άνθρωπο που κάποτε είχατε δεθεί συναισθηματικά. Η αναβιώσει του παρελθόντος θα σε κάνει να αισθανθείς μια γλυκιά νοσταλγία και ίσως να ανακαλύψεις κάποια σπουδαία πράγματα.

Σκορπιός

Κάτι αλλάζει μέσα σας. Ίσως με αφορμή μιας κουβέντας που θα κάνετε με έναν άνθρωπο, να μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε κάποια θέματα στη ζωή σας. Οι αναθεωρήσεις όμως χρειάζεται να γίνουν σε πολλά επίπεδα της ζωής σας. Μη μένετε λοιπόν κολλημένοι, σε απόψεις που δεν βοηθούν την εξέλιξή σας και τον τρόπο που βλέπετε γύρω.

Τοξότης

Για να μπορέσετε να ξανά βάλετε την καθημερινότητά σας σε μια σειρά από δω και στο εξής, θα χρειαστεί να βρείτε, αφενός μεν καινούργιους σύμμαχους, αφετέρου να διορθώσετε κάποιες οξύνσεις που είχαν δημιουργηθεί, μεταξύ εσάς και ανθρώπων που είτε συνεργάζεστε είτε συμβιώνετε μαζί τους. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα προς αυτούς, δείχνοντας πως έχετε τη θέληση.

Αιγόκερως

Δώστε χρόνο στο χρόνο και πιάστε το νήμα από την αρχή, αφού την εποχή αυτή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε, ποιοι πραγματικά σας υποστηρίζουν και ποιοι άλλοι, ίσως και να είναι περιττή η παρουσία τους στη ζωή σας. Αποφάσεις δύσκολες αλλά τώρα θα είστε σε θέση να τις πάρετε με τη λογική και όχι με παρορμητικό συναίσθημα. Μετά από αυτό όμως το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει.

Υδροχόος

Περισσότερο εξωστρεφείς σας θέλει η σημερινή ημέρα, αφού θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επικοινωνιακή  επαφή, με ένα πρόσωπο που κατέχει υψηλή θέση στο εργασιακό σας πεδίο, ή στην οικογένειά σας. Αφού ο λόγος του μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, στο να προωθήσει μία σας φιλοδοξία ή ένα στόχο που εδώ και καιρό, θέλατε να κατακτήσετε. Να’στε ειλικρινείς απέναντί του.

Ιχθείς

Με μια μελαγχολία  και μια μικρή δόση νοσταλγίας θα ξεκινήσει η ημέρα σας σήμερα. Ίσως κάποτε στη ζωή σας, να υπήρξε ένας σημαντικός άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σ αυτή και για οποιοδήποτε λόγω μετά μπορεί να χαθήκατε. Αν όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί του, κάντε το γιατί αλλιώς μπορεί να παραμείνει μέσα σας σαν απωθημένο.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα