Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της και εξηγεί αν ανήκει στις ευπαθείς ομάδες

17:19 22/3/2020 - Πηγή: iPop

Τι είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου η Μαρία Κορινθίου για την υγεία της και την περιπέτεια που πέρασε λίγο πριν ξεκινήσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό; 

Η γνωστή ηθοποιός συνομίλησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της από το «Έλα χαμογέλα». Τι αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου για την υγεία της;

Η ηθοποιός αποκάλυψε

το πρόβλημα υγείας της που πέρασε λίγο πριν ξεκινήσουν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό στην Ελλάδα και η εξάπλωσή του στην Ευρώπη. Μέσω skype βρέθηκε στο «Έλα Χαμογέλα» η Μαρία Κορινθίου και αποκάλυψε πως έπαθε κρίση υπερκόπωσης και βρογχοπνευμονία. Αναγκάστηκε, μάλιστα, να μείνει στο σπίτι κλεισμένη συνολικά 20 μέρες, αφού ξέσπασε ο κορονοϊός, όταν ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της.

Τώρα το έχω ξεπεράσει. Για 8 μέρες έμεινα σπίτι γιατί είχα κρίση υπερκόπωσης και βρογχοπνευμονία. Ήμουν μέσα κλεισμένη με αντιβίωση. Είχαμε ακυρώσει και μια παράσταση, λόγω της υπερκόπωσης

Τόνισε πως δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην παράσταση λόγω της υπερκόπωσης. Όλο αυτό ξεκίνησε πριν αρχίσει η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα. Έπρεπε να μείνει μέσα 8 μέρες για να αντιμετωπιστεί πλήρως το πρόβλημα υγείας της και τώρα λόγω κορονοϊού είναι συνολικά μέσα 20 μέρες.

Η ηθοποιός ανέφερε πως «τώρα είμαι καλά δεν νομίζω ότι θεωρούμαι ευπαθής ομάδα» από τη στιγμή μάλιστα που έχει ξεπεράσει το θέμα με την υγεία της. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε πως τώρα αισθάνεται καλά και είναι μια χαρά, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ανέφερε, ακόμα, πως τις χρειαζόταν αυτές τις μέρες στο σπίτι, γιατί έκανε όσες δουλειές δεν μπορούσε να κάνει πριν. Ήταν ένα δώρο για εκείνη αυτός ο χρόνος που της δόθηκε, λόγω του κορονοϊού. Οι 20 αυτές μέρες στο σπίτι ήταν κάτι που χρειαζόταν, δεδομένης της κούρασής της και των υποχρεώσεων που προέκυπταν. Περνάει οικογενειακές στιγμές με τους δικούς της και ηρεμεί, κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού, που ο Γιάννης δεν κάνει.

Διάβασε ακόμα:

Δείτε τη Μαρία Κορινθίου έφηβη | Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Photo: Instagram/ mariakorinthiou

Το άρθρο Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της και εξηγεί αν ανήκει στις ευπαθείς ομάδες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα