Η Μαρέβα αποχωρεί απ’ το Zeus + Dione

11:14 24/6/2020 - Πηγή: iPop

Η απόφαση της Μαρέβα Μητσοτάκη να αποχωρήσει απ’ το label απ’ το Zeus + Dione έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης. Τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα στον χώρο της μόδας, αφού πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλαιο που κλείνει.

Η Μαρέβα αποχωρεί απ’ το Zeus + Dione ωστόσο το brand θα συνεχίσει την πορεία του με τη συνιδρύτρια Δήμητρα Κολοτούρα.

Η απόφαση ελήφθη λόγω “ανειλημμένων υποχρεώσεων”, όπως κυκλοφόρησε ενώ οι διαδικασίες πώλησης των μετοχών έχουν ήδη ξεκινήσει απ’ τη μεριά της κας

Γκραμπόφσκι.

View this post on Instagram

The famous “fisherman” is one the most impressive frescos dating back to 1650 BC and exhibited now in its original place, Thera Santorini. Museum of Prehistoric Thera, Fira #mustsee #museumofprehistoricthera #zeusndioneinspiration #greece Photo @dpapamitsos

A post shared by Zeus+Δione (@zeusndione) on Jun 21, 2020 at 5:58am PDT

Σημειώνεται πως η Μαρέβα Μητσοτάκη θα αποχωρήσει επίσης και απ’ την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι μία δύσκολη απόφαση για την κυρία Γκραμπόφσκι, όπως είναι λογικό, καθώς ο οίκος Zeus + Dione ήταν δημιούργημά της, το ίδιο και το παράρτημα της Endeavor στην Ελλάδα, το οποίο είχε ιδρύσει εκείνη.

View this post on Instagram

Stunning @victoriabeckham in @zeusndione for the cover of @voguegreece #victoriabeckham #voguegreece #zeusndione

A post shared by Zeus+Δione (@zeusndione) on Feb 18, 2020 at 10:53am PST

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μπήκε στον χώρο της μόδας το 2012 όταν, μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα, ίδρυσαν τον οίκο Ζeus + Δione. Κάτι που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι αυτό έγινε μετά από πρόταση του σεναριογράφου του «Κυνόδοντα», Ευθύμη Φιλίππου.

«Χαρτογραφήσαμε όλη την Ελλάδα, μέχρι και το πιο μικρό χωριό. Φτάσαμε μέχρι την Κρήτη, το Μέτσοβο, το Σουφλί. Το Σουφλί, όπως ίσως ξέρετε, ήταν κατά το 19ο αιώνα ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα παραγωγής μεταξιού στον κόσμο, όπως η Κίνα. Από εκεί παίρνουμε τα μεταξωτά υφάσματα. Συναντήσαμε ανθρώπους που ήταν αληθινοί αριστοτέχνες, έφτιαχναν υπέροχα πράγματα και έπρεπε κάπως να αναδειχθούν. Στην Κρήτη, για παράδειγμα, βρήκαμε γυναίκες που υφαίνουν όπως παλιά, στον αργαλειό και συνεργαστήκαμε μαζί τους», είχαν δηλώσει οι ιδρύτριες σε παλαιότερη συνέντευξή τους για το brand.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Μαρέβα αποχωρεί απ’ το Zeus + Dione εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα