Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/6/2020)

08:01 24/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (24/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/6/2020), από σήμερα και για τους επόμενους μήνες, θα

χρειαστεί να βάλετε στη ζωή σας καινούργια θεμέλια. Το παλιό και τετριμμένο, είναι αυτό που εμποδίζει την εξέλιξή σας γιατί βασίζεστε σε συνθήκες πρόσωπα αλλά και καταστάσεις, που δεν μπορούν να σας στηρίξουν πλέον, ενώ διαιωνίζουν προβλήματα. Η αποφασιστικότητα δε σας λείπει, το ίδιο και το πείσμα, οπότε μη φοβηθείτε να κάνετε τις αλλαγές τις ζωής σας που θα σας πάνε μπροστά. Θέστε καινούργιους μικρούς ή μεγάλους στόχους.

Ταύρος

Το προηγούμενο διάστημα μετά την καραντίνα, προσπαθήσατε να διερευνήσετε τις προοπτικές που υπάρχουν στο να προχωρήσει ένας νέος σχεδιασμός της ζωής σας, ή τις δυνατότητες και τα στηρίγματα που μπορούσαν να σας παράσχουν, οι δικοί σας άνθρωποι, προκειμένου να συνεχίσετε μέσα από τα δεδομένα που προέκυψαν, μια προσπάθεια που είχατε επιχειρήσει. Τώρα λοιπόν ήρθε η εποχή να αποφασίσετε τους άξονες που θα κινηθείτε, χωρίς να έχετε περιθώρια αναβολών.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε τις ημέρες αυτές, να μην αναλάβετε οικονομικές δεσμεύσεις, είτε μέσο τραπεζικών δανείων, είτε με το να ενοικιάσετε ένα ακίνητο και αν είστε υποχρεωμένοι να καταβάλετε κεφάλαια που θα δυσκολευτείτε να εξασφαλίσετε την αποπληρωμή τους. Εάν σε εργασιακό επίπεδο, σας έχουν υποσχεθεί τη βελτίωση της θέσης σας, μην συναινέσετε, εάν αυτή η δέσμευση είναι μόνο δια λόγου. Την εποχή αυτή, τα «ταξίματα» που θα ακούτε θα είναι πολλά αλλά αμφίβολη θα είναι η ισχύ τους.

Καρκίνος

Ούτως ή άλλως η ζωή σας έχει αλλάξει ριζικά, οι συνθήκες το επάγγελμα οι διαπροσωπικές σχέσεις και η πραγματικότητά σας η σημερινή, δεν έχει ομοιότητες με αυτό που ήσασταν και υπηρετούσατε επί σειρά ετών. Άρα βάση των νέων δεδομένων και δυνατοτήτων που σας προσφέρονται σήμερα, χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο που προσπαθούσατε τα πάντα μέχρι τώρα, να κάνετε ριζικές αλλαγές στον ίδιο σας τον εαυτό και στις συνολικότερες αντιλήψεις σας.

Λέων

Όχι δε σας βλέπουν όλοι, με την ίδια καλή πρόθεση, που έχετε την τάση να τους βλέπετε εσείς, είτε αυτοί είναι συνεργάτες σας, είτε δικοί σας άνθρωποι ή φίλοι. Κάποιοι από αυτούς, σας βλέπουν ανταγωνιστικά και είναι διατεθειμένοι να σας βάζουν διάφορα εμπόδια για να παρεμποδίσουν την εξέλιξή σας στους χώρους που εργάζεστε κινήστε ή δραστηριοποιήστε. Αποστασιοποιηθείτε για λίγο και δείτε τα πράγματα πως έχουν. Θα τους ανακαλύψετε, γιατί κρύβονται πίσω από καλά λόγια και κολακείες.

Παρθένος

Ως άνθρωποι φιλότιμοι και εργατικοί που είστε, το προηγούμενο διάστημα, να κυνηγήσατε κάποιους στόχους επαγγελματικούς, ή μία θέση σε μία κοινωνική δραστηριότητα, με την υπόσχεση κάποιων ότι θα σας την εξασφαλίσουν. Εάν όμως μέχρι σήμερα, δε διαπιστώνετε να συμβαίνουν αλλαγές θετικής εξέλιξης, ίσως το διάστημα αυτό να πρέπει να πάψετε να προσπαθείτε και να θέσετε καινούργιους στόχους. Μη σπαταλάτε χρόνο ενέργεια και τις προσπάθειές σας για κάτι στάσιμο.

Ζυγός

Αλλαγές επαγγελματικές προβλέπονται την περίοδο αυτή, αφού κάποια πράγματα αλλιώς τα περιμένατε και αλλιώς ήρθαν. Μην επιμένετε λοιπόν να χάνετε το χρόνο σας, ειδικά όταν έχετε ήδη διαπιστώσει, ότι αργεί η εξέλιξη της επαγγελματικής σας ζωής. Κάποιοι άνθρωποι με τον τρόπο που συμπεριφέρονται σας έχουν πραγματικά κουράσει και δε θα έχετε για πολύ ακόμα την υπομονή να τους ανέχεστε. Ούτως ή άλλως χρειάζεται να αρχίσετε να βάζετε όρια στους άλλους.

Σκορπιός

Ούτως ή άλλως η εικόνα που έχετε για τη ζωή σας είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη. Άρα χρειάζεται από τώρα και στο εξής να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα εστιάζονται στην επίτευξη κάποιων νέων στόχων που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε νέους δρόμους και καινούργια κεφάλαια για την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Μην κολλάτε σε ότι έγινε στο παρελθόν και δεν εξελίχθηκε, αφού και να προσπαθήσετε εκ νέου να του δώσετε ώθηση, μάλλον θα είναι άδικος κόπος.

Τοξότης

Εάν δεν ξεκαθαρίσετε με τον ίδιο σας τον εαυτό το τι ζητάτε ή επιθυμείτε να αλλάξει στη ζωή σας, έτσι ώστε να νιώθετε ικανοποίηση και συναισθηματική σταθερότητα, μην περιμένετε να το δείτε να πραγματοποιείτε από τους άλλους για σας, χωρίς εσάς. Χωρίς τις δικές σας προσπάθειες, τόσο στο να διαχειρίζεστε τη συναισθηματική σας παρόρμηση, όσο και να βελτιώσετε τους τρόπους που επικοινωνείτε με τους ανθρώπους που θεωρείτε σημαντική την ύπαρξή τους στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να μπείτε σε μια καινούργια προσωπική και ερωτική σχέση, ή μια καινούργια συνεργασία. Τα δεδομένα άλλωστε των διαπροσωπικών σας σχέσεων αλλάζουν, πράγμα που άλλοτε θα σας ευχαριστεί, γιατί θα γνωρίζετε καινούργιο κόσμο κι άλλοτε θα σας δυσαρεστεί, ειδικά στην περίπτωση που χρειάζεται ή θα χρειαστεί να διακόψετε μία παλιά σχέση ή συνεργασία. Ξεκαθαρίσματα προβλέπονται λοιπόν να κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα που επιβάλλεται να γίνουν.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/6/2020), θα χρειαστεί να ξεβολευτείτε τις ημέρες αυτές ή να μετακινηθείτε στον εργασιακό σας χώρο, είτε αλλάζοντας πόστο χωρίς να το έχετε ζητήσει, είτε οικονομικά οι πηγές του εισοδήματος που εξασφάλιζαν τη ρευστότητά σας, αδυνατούν να σας καλύψουν.  Ημίμετρα και ενέργειες που σας εξασφάλιζαν μια έστω και μειωμένη εισοδηματική δυνατότητα παύουν και θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρά μέτρα, για να μην βρεθείτε στη δύσκολη θέση να μείνετε χωρίς χρήματα για να κινηθείτε.

Ιχθείς

Περίοδο σκέψης και περισυλλογής η εποχή που διάγετε, αφού θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, για το γάμο σας, για μία επαγγελματική συνεργασία, ή αν είστε γονείς, για την εξέλιξη της πορείας ενός παιδιού σας. Προς το παρόν φανείτε περισσότερο συνεπείς στις παραπάνω περιπτώσεις εάν έχετε δεσμευτεί ή αναλάβει κάποια πράγματα. Μην αφήνετε παρατυπίες ή αναβολές, να γίνουν η αιτία στο να μην σας εμπιστεύονται.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα