Η κρίση δημιούργησε τις καλύτερες διαφημίσεις! Θα τις δεις;

17:07 1/12/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί η κρίση να σε κάνει να χάνεις τις ελπίδες σου για ένα καλύτερο αύριο και να μην σε αφήνει να κάνεις πράξη όσα ονειρεύεσαι αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η κρίση πολλές φορές στέκεται πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Θα πρέπει, λοιπόν, να καταλάβεις ότι ζούμε την χρυσή εποχή της διαφήμισης καθώς αυτή την χρονιά ειδικά, έχουμε δει τις καλύτερες διαφημίσεις και δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά το επιβεβαιώνει και το Business Insider που

έκανε την δική του έρευνα.

Συλλέξαμε, λοιπόν, τις 9 καλύτερες διαφημίσεις του 2014 (αφού σε 30 μέρες ακριβώς αυτό τελειώνει) και σου τις παρουσιάζουμε για να διαλέξεις εσύ με την σειρά σου την καλύτερη.

Αυτές είναι οι 9 καλύτερες διαφημίσεις του 2014:


1)Φέτος ήταν η εποχή του βρεξίματος! Μπορεί κανείς να μην γνωρίζει πως ξεκίνησε όλη αυτή η τάση του Ice Bucket Challenge αλλά ξέρουμε ότι πρόκειται για την καμπάνια ενίσχυσης και ευαισθητοποίησης για τις ασθένειες των κινητικών νευρώνων (Amyotrophic Lateral Sclerosis).

2) Η εταιρία μπύρας έφτιαξε μια πρωτότυπη ιδέα με σκοπό να μιλήσει στις καρδιές των ευαίσθητων ατόμων.

3) Μπορεί η εταιρία να φτιάχνει καλά ακουστικά αλλά είχε απαγορευτεί από το Μουντιάλ της Βραζιλίας αλλά κατάφερε με την διαφήμιση της να κάνει τους πάντες να στρέψουν το βλέμμα τους επάνω της.

4) Πώς είναι δυνατόν ένα video να σπάει τα views του youtube; Το παιδάκι που μοιάζει με τον σατανά ξέρει αφού τα κατάφερε και έκανε τον κόσμο να ξετρελαθεί.

5) Εκατό χρόνια πίσω (1994), θα δεις πως ήταν τα σούπερ μάρκετ στην Βρετανία και τι σημαίνει για αυτούς πατριωτισμός.

6) Ο κόσμος των Lego είναι μαγικός. Αυτή η διαφήμιση κατάφερε να ενθουσιάσει παιδιά και γονείς.

7) Η μητρότητα δεν είναι απλά κατάσταση. Είναι επάγγελμα με φουλ ωράριο και πολλές υποχρεώσεις.

8) Το project που δείχνει άτομα να φιλούν έναν ξένο ενθουσίασε όλο τον κόσμο. Περίεργες αντιδράσεις, πρωτοτυπία και δημιουργικότητα.

9) Αυτή ήταν η καλύτερη διαφημιστικοσέλφι. Τραβήχτηκε στα βραβεία όσκαρ και διαφήμιζε γνωστής μάρκας κινητό.

The post Η κρίση δημιούργησε τις καλύτερες διαφημίσεις! Θα τις δεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα