Η κόντρα Αλεξιάδη- ΝΔ καλά κρατεί

11:52 31/12/2015 - Πηγή: iPop

Νέα επίθεση στην Κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδη αναφορικά με τις ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές των ιδιωτών προς το Κράτος, εξαπέλυσε με ανακοίνωση της το πρωί της Πέμπτης η Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωση που έρχεται ως απάντηση στα λεγόμενα του κ. Αλεξιάδη, η Νέα Δημοκρατία τον κατηγορεί για παραπληροφόρηση

και, όπως σημειώνει: «Ο κ. Αλεξιάδης προσπαθεί να πείσει ότι οι ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές μειώθηκαν, δεν αυξήθηκαν όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της ΓΓΠΣ».

Στη συνέχεια επισημαίνει πως: «ο αναπληρωτής υπουργός θα έπρεπε να είναι ενήμερος για τη δημοσίευση ανακριβών στοιχείων που μειώνουν την αξιοπιστία της χώρας».

Στο τέλος, μάλιστα, της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την Νέα Δημοκρατία επισυνάπτεται ο πίνακας των ληξιπρόθεσμων οφειλών που δημοσιοποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Τι έγινε χτες, Τετάρτη;

Η κόντρα ξεκίνησε όταν σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση για τη δημιουργία «νέου ληξιπρόθεσμου χρέους» ύψους 11.8 δισ.ευρώ, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για τη λογική των κυβερνητικών αποφάσεων και τα αποτελέσματα αυτών στην οικονομία της χώρας.

Λίγες ώρες μετά ο κ. Αλεξιάδης αναφέρθηκε σε παραπληροφόρηση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε πως τα στοιχεία δεν δείχνουν κάτι τέτοιο.

photos:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Η κόντρα Αλεξιάδη- ΝΔ καλά κρατεί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα