Η κακοκαιρία έπληξε όλη τη χώρα- Μεγάλες οι καταστροφές

09:17 8/10/2016 - Πηγή: iPop

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής δημιουργήσαν μεγάλες καταστροφές σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ ευθύνονται και για τον εγκλωβισμό αρκετών οδηγών.

Οι δρόμοι της Αθήνας μετατράπηκαν σε ποτάμια και παράλληλα σημειώθηκαν πτώσεων δέντρων και οι διακοπές ρεύματος.

Να σημειωθεί, πως η καταιγίδα η οποία ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής στην Αττική, προκάλεσε πολλά

προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε λίγα μόλις λεπτά. Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό, το τηλέφωνο στην Πυροσβεστική δεν σταμάτησε να χτυπά καθώς σημειώθηκαν πολλές πτώσεις δέντρων, αλλά και λόγω του εγκλωβισμού πολιτών σε ασανσέρ εξαιτίας της πτώσης της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πραγματοποίηθηκαν 70 κλήσεις για κοπές δέντρων, 8 για αντλήσεις υδάτων και 8 επίσης για αφαιρέσεις αντικειμένων. Παράλληλα, δεκάδες τηλεφωνήματα πραγματοποιήθηκαν στη ΔΕΗ για διακοπή ρεύματος. Να σημειωθεί, πως το τραμ στο Ζάππειο ακινητοποιήθηκε, εξαιτίας πτώσης δέντρου.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα τρεις οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους στην Πάτρα και για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής, αλλά και εταιρειών οδικής βοήθειας .

Πολλά τα προβλήματα και στην Ηλεία:

Η κακοκαιρία χτύπησε ξανά την Ηλεία, τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα όπου σπίτι πλυμμήρισαν.

Λόγω της βροχόπτησης κεντρικοί δρόμοι στον Πύργο πλημμύρισσαν και πραγματοποιήθηκαν πολλές περιπτώσεις πτώσεων δέντρων. Να τονισθεί, πως διακοπή ηλεκτροδότησης σημειώθηκε και σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ηλείας. Δεκάδες είναι επίσης οι κλήσεις που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική.

The post Η κακοκαιρία έπληξε όλη τη χώρα- Μεγάλες οι καταστροφές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα