Η ημερομηνία για το μεγάλο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη!

13:34 1/6/2020 - Πηγή: iPop

Το φινάλε της Ελένης Μενεγάκη θα γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση κι αναμένεται όλοι να συντονιστούν στον Alpha για να δουν την τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας.

Η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σύμφωνα με πολλούς, μπορεί να είναι και η τελευταία της τηλεοπτικής της καριέρας, αφού όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην τηλεόραση για τουλάχιστον έναν χρόνο, θέλει να ακολουθήσει μια άλλη ζωή και αυτό μπορεί να σημαίνει

ότι ναι, μπορεί να μην ξαναδούμε την Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση, αν και η ίδια προς το παρόν τονίζει πως δεν είναι οριστικό το αντίο.

Πότε θα δούμε το μεγάλο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη;

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή σεζόν πρόκειται να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές μεσοβδόμαδα και όχι, όπως συνήθως, την τελευταία Παρασκευή του Ιουνίου, ή την πρώτη του Ιουλίου.

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές του Alpha την 1η Ιουλίου, με την τηλεοπτική «Ελένη» να ρίχνει τίτλους τέλους στη μεσημεριανή ζώνη μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

«Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά. Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω…», είχε δηλώσει η Ελένη κατά την ανακοίνωση της αποχώρησής της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Χαμός στον Alpha: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη;

Το άρθρο Η ημερομηνία για το μεγάλο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένης Μενεγάκη,elenis menegaki